Tunerek Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2011 a w jakiej firmie sie pytaliscie? nie chcę robić antyreklamy, może ta firma w innych przypadkach jest bardzo dobra, firma nazywa się OdkryjUSA
sly6 Napisano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2011 OdkryjUSA a czym sie ta firma zajmuje?bo ja tam nie widze ze maja cos w ofercie jak powracajacy rezydent,GC itd maja ale wizy turystyczne ... wiec jak maja Ci w czyms pomoc? znajdz albo dobrego adwokata ale w USA-macie tam jakas rodzine-znajomych co moze znaja.. Lub tez napisz do Kariny na forum ale odpowiedz moze byc i za 2-3 tyg ,,mozesz tez podac swoj numer telefonu oraz jak najlepiej Was spotkac aby nie dzwonic na darmo.
Tunerek Napisano 12 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2011 OdkryjUSA a czym sie ta firma zajmuje?bo ja tam nie widze ze maja cos w ofercie jak powracajacy rezydent,GC itdmaja ale wizy turystyczne ... wiec jak maja Ci w czyms pomoc? podjęli temat więc chyba uważali że pomogą ale problem był taki że nie czytali chyba tego co się do nich pisze ... rodzine-znajomych co moze znaja.. tak właśnie zrobimy tutaj szukałem jakiegoś precedensu tak żeby sie podeprzeć lub po prostu rady co i w jakiej kolejności załatwiać ... w zasadzie już wiem więc dzięki za pomoc ...
sly6 Napisano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2011 a szukales czegos na forach anglojezycznych?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.