kara_kc Napisano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2011 Adidas to niemiecka firma i ma sklepy na cąłym świecie poważny argument.
pacio177 Napisano 24 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2011 ahh uwielbiam taką nutkę ironi ok w takim razie gdzie mozna kupic ich ciuchy ? kiedys ciocia mojej kolezanki przywiozła mi z Chicago koszulke Pepe Jeans a więc jest prawdopodobne gdzies kupic ich "szmaty" wpisąłem w google i wyskoczyły mi sklepy typu "ecko outlet" , "esprit outlet" wiec mogę sie spodziewac ze beda tam ciuchy pepe ?
pacio177 Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 byl ktoś moze w Woodfield Mall w Schaumburg?? tam równiez są outlety ??
Jackie Napisano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 byl ktoś moze w Woodfield Mall w Schaumburg?? Tak. tam równiez są outlety ?? Nie.
pacio177 Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 a są w Chicago jakies sklepy z perfumami w nizszych cenach czy porostu trzeba isc do Sephory ?
remoo Napisano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2011 Gordmans, T.J. Maxx, Marshalls - mniejszy wybor, generalnie nigdy nie wiadomo co sie dostanie ale ceny zdecydowanie nizsze i konkurencyjne niz w normalnych perfumeriach.
Rafal84 Napisano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2011 Woodfield Mall - jeden z najwiekszych centrow w okolicy Chicago. Znajdziesz tam wszystkie marki. Bedzies zmial z 6h chodzenia po tym centrum. Warto ! Na pewno cos sobie kupisz. Jak bedzies zmieszkal w Des Plaines to masz tam male centrum handlowe Golf Mill, tez sobie zawsze cos w nim kupisz. W dzielnicy Skokie tez jest Macy's. W Des Plaines masz i Marshal i Old Navy. Podobne do Marshal sklep- Burlington ( przecenione markowe rzeczy- nawet po 60-70 % ! ) W samym Des Plaines bedziesz mial od groma sklepow ! Pozdrawiam Perfumy kupisz i w Sears, JcPenny, Marshal, Burington. Wszedziej ! Taniej w Marshal i Burington, ale bedzie mniejszy wybor. W Target rowniez sa perfumy. To wszystko masz w Des Plaines. Jesli zechcesz ogladnac jakis Film, rowniez w Golf Mill jest kino, bardzo duze. Bardzie eksluzywne kino znajdziesz w Rosemont - Muvico. Masz tutaj stronke Golf Mill Center. http://www.golfmill.com/
pacio177 Napisano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 1 Lipca 2011 Dzięki wielkie juz sie bałem ze w Des Plaines nic nie ma
Rafal84 Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2011 Jak chcesz pochodzic po sklepach to wybierz sie do Woodfield Mall, tam znajdziesz doslownie wszystko.
Anarion Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2011 Moim zdaniem najlepsze centra handlowe są właśnie w Schaumburgu i Gurnee, + outlety w Aurorze. Ciekawym centrum jest też Old Orchard na Skokie, szczególnie latem i w ładną pogodę, gdyż centrum jest tak skonstruowane, że pomiędzy sklepami chodzi się po dworze A jeśli chodzi o miejsca warte zwiedzenia, to poza Willis Tower polecam Shedd Aquarium oraz Field Museum - wszystko znajduje się w ścisłym centrum, ale trzeba sobie zarezerwować trochę czasu na zwiedzenie tego:P Przy okazji można zahaczyć o jakąś imprezę w Millenium Park. A jak już komuś znudzi się miejski zgiełk, to polecam Botanic Garden.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.