deedee Napisano 13 Maja 2005 Zgłoś Napisano 13 Maja 2005 Mietek, nie napisałam, że kłamiesz. Po prostu pomyliłeś pojęcia. Musiałbyś mieć naprawde niezłe układy, żeby pracować dla organizacji
mietek Napisano 14 Maja 2005 Zgłoś Napisano 14 Maja 2005 Ludzie małej wiary :wink: W tym przepadku organizacja sponorująca i pracodawca to ta sama firma, a mianowice Burroughs & Chapin Company, Inc. Właściciel sieci parków rozrywki NascarSpeedPark. Nie wiem czy to jest taki dobry układ, bo komu sie poskarże jak z pracą będzie coś nie tak. A pozatym sam mogłeś przeczytać że jakaś wyjątkowa oferta pracy to nie jest 7$ za godzine, z czego można liczyć tylko na max 35 godzin w tygodniu, wiec może być ciężka z ze zwrotem kosztów wyjazdu bez dodatkowej pracy. :?
orzech Napisano 14 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2005 mietek pisze tak jak jest, ja wczesniej nie wspominałem o ty bo nie chciałem zamotac. Nasz pracodawca jest równiez fundacja... ale kapa :cry: Ps. mietek, kiedy planujesz wyleciec? ja 28 maja.
deedee Napisano 14 Maja 2005 Zgłoś Napisano 14 Maja 2005 OK, mój błąd, zwracam honor Z nazwą organizacja sponsorującą kojarzą mi się takie większe korporacje jak CIEE, CHI, GeoVision, Face the World. i inne.
Flame of Udun Napisano 14 Maja 2005 Zgłoś Napisano 14 Maja 2005 OK, mój błąd, zwracam honor Z nazwą organizacja sponsorującą kojarzą mi się takie większe korporacje jak CIEE, CHI, GeoVision, Face the World. i inne. Deedee masz abslotna racej - sponsor to wlasnie CIEE, CHI, INTRAX, CENET itp. Pracodawca NIE jest sponsorem. Ale jest jeden wyjatek np Disney world ma wlasna desygnacje od departamentu stanu i tez jest sponsorem. F
Chomik Napisano 14 Maja 2005 Zgłoś Napisano 14 Maja 2005 A moim zdaniem racje ma Mietek... Burroughs&Chapin jest ewidentnie na liscie sponsorow W&T ( http://exchanges.state.gov/education/jexch...catalog/swt.pdf - strona 2.), wiec jezeli sa jednoczesnie wlascicielami tych parkow rozrywki, to znaczy, ze sa i pracodawca, i sponsorem. :roll: Przeciez np. Hilton Hotels Corporation jest na liscie sponsorow Internshipu. Jak rozumiem, moga byc i moim praktykodawca, i jednoczesnie wystawic DS-a... Czy moze jest to jeszcze bardziej skomplikowane? :?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.