isiagallery Napisano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2011 czesc, zastanawiam sie ile oczekauje sie od momentu kiedy Warszawa otrzyma dokumentacje i posle ci information pack do wypelnienia, do momentu interview? czy samemu ustala sie date czy dostaje sie ja odgornie wyznaczona? no i oczywiscie kiedy? czy ma ktos moze swieze doswiadczenie? pozdrawiam
karolina5 Napisano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2011 Hej!!!! Ja własnie czekam na rozmowe z konsulem mam na poczatku lipca Ja czekałam na ustalenie daty rozmowy 3 tygodnie od momentu wysłania im informacji o zgromadzonych dokumentach. Z ambasady dostałam informację o dacie rozmowy ale gdyby Ci termin nie odpowiadał to wtedy musisz się dodzwonić do Ambasady i ich poinformować i na pewno przełożą Ci termin na inny.
isiagallery Napisano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 21 Lipca 2011 a nie wiesz ile sie czeka od rozmowy z konsulem do otrzymania vizy do reki jesli zostalas zaakceptowana ?
Nigella Napisano 21 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2011 Mój czas oczekiwania na interview w Warszawie to prawie dwa miesiące.
Lenka1718 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam.Nawiązując do tematu wizyty dot. K1, chciałam zapytać, czy rozmowy w sprawie K1 odbywają się tylko w Warszawie w ambasadzie czy też można wpisać we wniosku, że narzeczony/ narzeczona będzie się ubiegać w konsulacie w Krakowie?
sly6 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 rozmowy sa tylko w Warszawie ,tam jest dzial wiz imigracyjnych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.