czarex Napisano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2011 Twoja gadka ma być wiarygodna - w sensie nie możesz się w niej gubić. W czym ma to przeszkodzić? Rodzice są podani jako sponsorzy wyjazdu? Jeśli nie, to ambasady to nie interesuje. Jeśli tak, to możesz się tłumaczyć dlaczego zmieniłeś...
sly6 Napisano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2011 czarex w ds 160 podaje sie dane ojca i matki kolejna sprawa sa takie przypadki ze dzieci maja inne nazwiska niz rodzice i jesli sie tyczy malych dzieci wtedy sie ma odpowiednie pisma jako osoba dorosla to w czym problem? kiedys jak nie bylo takiego systemu jak teraz to ludzie nie ktorzy zmieniali nazwiska aby byc inna osoba niz ta co nie dostala wizy
Dominick22 Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2011 Ja tylko pytam o wszystko. Więc nie odbierajcie tego jak twierdzenie. Chce po prostu dostać vise. Stąd mój post tutaj i te wszystkie pytania.
sly6 Napisano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2011 wiemy ze chcesz dostac wize ,bo prawie kazdy chce ja tutaj dostac-ma podobne pytania,watpliwosci ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.