kislawa Napisano 6 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2011 Witam, Właśnie zorientowałem się że w polu name in native alphabeth wpisałem bez polskich ogonków, niby dzwoniłem do ambasady i powiedzieli mi że nie powinno być problemu, ale pytam czy ktoś miał już taką sprawę? Spotkanie mam jutro rano i nie zdarzę wypełnić już nowego wniosku.
sly6 Napisano 6 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2011 czyzbys dzwonila pod numer 0-700 i rozmawiala z Ambasada?to jest numer gdzie sie dzwoni aby umowic sie na rozmowe a nie Ambasada USA. fakt wiedza o dokumentach i jesli Ci mowia ze nic nie powinno byc to
kislawa Napisano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 6 Lipca 2011 skrót myślowy - dlatego podpytuję jeszcze na forum czy ktoś miał podobną sytuację.
Rademedes Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2011 ja zawsze pole "native" zostawialem puste, jesli sie nie myle to ono dotyczy tylko osob, ktore uzywaja innych liter alfabetu, np. rosja, bulgaria itp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.