Skocz do zawartości

Miejsce Pobytu Na Wizie Turystycznej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam:) Czy jesli podam przy rozmowie w sprawie wizy adres a podczas pobytu bede pod innym moge miec jakieś problemy? Czy urząd immigracyjny sprawdza w jakis sposób gdzie kto przebywa podczas pobytu na wizie turystycznej?? Dziękuje za odpowiedzi.

Napisano

a dobrze to ukryjesz na rozmowie,wrazie pytan szczegolowych nie poplaczesz sie

inna tez sprawa ze wypelniasz w samolocie druk I-94 a tam masz wpisac adres wiec jaki wpiszesz,jak kto powiesz na granicy?

bo co innego lece do do kogos na 1 noc -potem jade gdzies indziej,,a co innego odrazu chce cos krecic -nie mowic prawdy bo moze sie uda

tak moze sie udac a mozna wyjsc bez wizy ..

ps bo moze sie zmienic cos w pobycie ale nalezy byc pewnym tego co sie mowi i jak..

Napisano

Sprawa wyglada tak że jade do rodziny mojej dziewczyny i oni o tym wiedzą ale nie moge zostac pod tym adresem z powodu jej ojczyma który mnie nie lubi. Wiec spróbujemy zalatwić coś innego ale jak narazie prawdopodobnie bede mial wczesniej spotkanie w sprawie wizy niz znajdziemy jakies miejsce pobytu.Wiec musze podać tamten adres. Przygotowany bede dobrze. A jakie mogą mi pytania zadac ??A być może poprostu zarezerwowac jakiś hotel żeby ominąć ten problem ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...