Skocz do zawartości

Poszukuje Osoby Która Wyjdzie Po Mnie Na Lotnisko

gentleman25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Serdecznie:)

Z racji tego, że nie mam nikogo znajomego na terenie Stanów Zjednoczonych zwracam się z prośbą czy też poszukuje osoby która odbierze mnie z lotniska w Nowym Jorku pod koniec Września 2011 i zapewni jakiś nocleg. Jestem 25 letnim kawalerem z wysoką kulturą osobistą. Oczywiście pokryje wszelkie koszty oraz cenne takiej pomocy.

Zainteresowanych poproszę o pisanie na priv:)

Pozdrawiam :)

Napisano
Witam Serdecznie:)

Z racji tego, że nie mam nikogo znajomego na terenie Stanów Zjednoczonych zwracam się z prośbą czy też poszukuje osoby która odbierze mnie z lotniska w Nowym Jorku pod koniec Września 2011 i zapewni jakiś nocleg. Jestem 25 letnim kawalerem z wysoką kulturą osobistą. Oczywiście pokryje wszelkie koszty oraz cenne takiej pomocy.

Zainteresowanych poproszę o pisanie na priv:)

Pozdrawiam :)

to zart?

Napisano

Dwudziestopiecioletni kawalerze z wysoka kultura osobista, jezeli nie jestes w stanie wsiasc na lotnisku do taksowki i poprosic o zawiezienie do hotelu to moze powinienes zastanowic sie czy w ogole warto pchac sie w tak niebezpieczna awanture jak lot do Hameryki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...