gentleman25 Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2011 Witam Serdecznie:) Z racji tego, że nie mam nikogo znajomego na terenie Stanów Zjednoczonych zwracam się z prośbą czy też poszukuje osoby która odbierze mnie z lotniska w Nowym Jorku pod koniec Września 2011 i zapewni jakiś nocleg. Jestem 25 letnim kawalerem z wysoką kulturą osobistą. Oczywiście pokryje wszelkie koszty oraz cenne takiej pomocy. Zainteresowanych poproszę o pisanie na priv:) Pozdrawiam
sly6 Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2011 a taka strone znasz http://www.hospitalityclub.org/
kig Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2011 Witam Serdecznie:)Z racji tego, że nie mam nikogo znajomego na terenie Stanów Zjednoczonych zwracam się z prośbą czy też poszukuje osoby która odbierze mnie z lotniska w Nowym Jorku pod koniec Września 2011 i zapewni jakiś nocleg. Jestem 25 letnim kawalerem z wysoką kulturą osobistą. Oczywiście pokryje wszelkie koszty oraz cenne takiej pomocy. Zainteresowanych poproszę o pisanie na priv:) Pozdrawiam to zart?
gentleman25 Napisano 13 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 13 Lipca 2011 To nie jest żart ,,kig" pozdrawiam
FUGAZI Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2011 Dwudziestopiecioletni kawalerze z wysoka kultura osobista, jezeli nie jestes w stanie wsiasc na lotnisku do taksowki i poprosic o zawiezienie do hotelu to moze powinienes zastanowic sie czy w ogole warto pchac sie w tak niebezpieczna awanture jak lot do Hameryki.
Angel1003 Napisano 15 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2011 Dajcie spokój chłopakowi oczywiście odzywa się polska mentalność. Niestety nie mogę pomóc ,,gentleman25" nie jestem jeszcze w stanach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.