kamil1 Napisano 18 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Lipca 2011 oki rozumiem. Dzięki wszystkim za informacje.
Jonka Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2011 Wiesz co, ja Ci napisze, co mojego znajomego ucieszylo. Jakis czas temu znajomego kuzyn przylatywal z Polski. Poprosil go, zeby ten przywiozl: UWAGA: -wino typu wino, ale w woreczku (wwiozl bez problemu w walizce). Wiesz, takiego zwyklego taniego winiacza.... Dodam ze ten znajomy, to nie nalezy do pijakow, ale chcial, sobie powspominac beztroskie studenckie czasy. No i na imprezie to wlasnie wino zrobilo furore!!! Zawsze jest tak, ze jeden chce kieliszek wina, inny piwo, inny jeszcze co innego, ale tym razem WSZYSCY chcieli sprobowac tego wina!
FUGAZI Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2011 ale w woreczku (wwiozl bez problemu w walizce). Zbedny klopot. Mogl to wwiezc bezproblemowo w oryginalnej butelce.
FUGAZI Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2011 -jak pali to karton fajek, -jak pije to flaszkę dobrej polskiej wódy, Dobra, polska wodke mozna kupic na Greepoincie. Szlugi podobnie.
airmouse Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2011 Dobra, polska wodke mozna kupic na Greepoincie. Szlugi podobnie. Nie każdy ma ochotę odwiedzić to miejsce - ja osobiście nie lubię tam jeździć. Poza tym - kupisz większość marek popularnych, co niekoniecznie znaczy dobrych. Co do szlugów - oczywiście, że kupisz, ale tu wkraczamy w kwestię ceny ;-) Karton w Polsce to jakieś 100 PLN ... w USA 100 USD ;-) I tak - wiem, że można jechać do rezerwatu, wiem, że można kupić przemycone, tylko co z tego ;-)
Jonka Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2011 Zbedny klopot. Mogl to wwiezc bezproblemowo w oryginalnej butelce. ... widzisz, bo wlasnie najlepszy w tym byl ten worek...
XQS Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2011 Mam zamiar przewieść troche polskich cukierków. Raczki, kukółki, krówki itp. Ogolnie to z 3kg. Moga sie przyczepić za to celnicy ?
akma Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2011 Mam zamiar przewieść troche polskich cukierków. Raczki, kukółki, krówki itp. Ogolnie to z 3kg. Moga sie przyczepić za to celnicy ? Nie przyczepia sie do ilosci. Co najwyzej, jesli znaja polski, to moga przyczepic sie do "kukółek", ze je "przewosisz"
sly6 Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2011 akma masz na mysli alkohol w tych cukierkach ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.