xxtomek Napisano 23 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2011 Witam, za około miesiąc czasu będę w Las Vegas. Przylatuje na dłuższy okres czasu, moze pare lat. Przylatuje trenowac. Sprawa jest nastepujaca, ze wzgledu na to iz nie znam nikogo w USA, bede potrzebowal pomocy. Kogos kto mieszka juz jakis czas w Vegas, zna miasto, jezyk i pomoze mi w czynosciach typu - kupno samochodu, wynajem mieszkania itp. Ktos jednym slowem rowniez dyspozycyjny. Oczywiscie zaproponuje wzamian pare tys $. Pozdrawiam
sly6 Napisano 23 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2011 a zamierzasz byc legalnie w USA przez ten okres czasu?bo kiedys pisales o wizie turystycznej
xxtomek Napisano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Napisano 23 Lipca 2011 Oczywiscie ze legalnie. Lece na wizie turystycznej ktora juz mam, ale rozmawialem z akademia w ktorej bede trenowal i prezes zapewnia iz nie bedzie problemu ze zmiana wizy na wize dla sportowcow. Dlatego nie wiem ile dokladnie tam zostane. Osoba u ktorej bede trenowal to Randy Couture, dosc wplywowa i znana postac w sporcie w USA. Choc osobiscie z nim nie rozmawialem, ale jesli twierdzi ze takich przypadkow bylo duzo i nie bedzie problemu to chyba mozna ufac temu co mowi. Pozdrawiam
rafal723 Napisano 23 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2011 Sprawa jest nastepujaca, ze wzgledu na to iz nie znam nikogo w USA, bede potrzebowal pomocy. Kogos kto mieszka juz jakis czas w Vegas, zna miasto, jezyk i pomoze mi w czynosciach typu - kupno samochodu, wynajem mieszkania itp. Ktos jednym slowem rowniez dyspozycyjny. Oczywiscie zaproponuje wzamian pare tys $. Pozdrawiam Może spróbuj http://www.usa.info.pl/profil_search.php
dadcia Napisano 24 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2011 Hey, Mieszkam w Vegas juz 5 lat, moge pomoc jesli ciagle potrzebujesz pomocy. Napisz dadcia@gmail.com Daga
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.