Skocz do zawartości

Zielona Karta-Nowy Termin Waznosci?

Uma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Uma tutaj chodzi o takie cos ze lecisz i dajesz koperte na granicy i co dalej ;)

kiciorek tutaj mielismy juz 2 opisywane takie sprawy co moze byc na granicy ...milej lektury zycze

http://forum.usa.inf...ra-nvcambasada/

Aaa no to ok, teraz pojelam :) wielka koperte wieziesz tylko, jak lecisz jeszcze na wizie imigracyjnej, zostawiasz ja urzednikowi na granicy i elegancko czekasz na przyslanie zielonej karty :) a potem juz tylko pokazujesz Green Card i paszport ( o ile ktos lata taka jak ja, w jedna i druga strone, ale w styczniu juz lece i zostaje 4ever :))

• 6 miesięcy później...
Napisano

Witam!

Jestem posiadaczem zielonej Karty od 2003. Niestety musiałem powrócić do Polski ze względu na chorobę. Ciągłość pobytu w USA została przerwana . W międzyczasie wyrobiłem sobie biały paszport. W związku z tym mam pytanie: czy jest szansa abym mógł jeszcze przekroczyć granicę USA?

Napisano

pytanie podstawowe to jak dlugo jestes po za USA,do kiedy miales wazny bialy paszport..bo piszesz ze masz karte od 2003 a to za malo wiadomosci .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...