Skocz do zawartości

K1 - Wszystko W Jednym

adka0401

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie zakladam tego tematu bo mam pytanie, tylko pomysl. Co chwile zakladam jakies pytania bo niby jest watek o K1 ale glownie jest o oczekiwaniu, szansach na dostanie i sprawach "po wlocie"

Chcialabym aby ten temat skoncentrowal sie na calej procedurze, szczegolowo przez kogos opisany ( ja czekam teraz na zatwiedzenie wiec jestem na pierwszym etapie ) wszystko po kolei czyli :

Etap pierwszy : Zebranie dokumetow przez narzeczonego/narzeczona ( czyli tu co DOKLADNIE potrzebujemy, co dokladnie wkladamy do koperty i wysylamy )

Etap drugi : nasza wizyta w ambasadzie ( rozwniez co dokladnie potrzebujemy, jakie dokumeny itd )

przyklad :

-paszport

-akt urodzenia po angielsku/polsku

- ...

- ...

Etap trzeci : wizyta u lekarza ( jak dokladnie wyglada )

Etap czwarty : Lotnisko ( co musimy ze soba zabrac, co lepiej miec w bagazu podrecznym, co mozna trzymac w walizkach)

Etap piaty : Jakie dokumenty z polski potrzebujemy juz w USA do zalatwiania calej reszty

Wiem ze sa inne strony ale one sa dosc stare wiec fajnie by bylo miec jakies uaktualnienie po polsku zebranie w "kupie"

Jesli temat beznadziejny i bezuzyteczny, admini - usuncie :)

• 1 miesiąc później...

• Odpowiedzi 441
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ja planuję opisać wszystko po kolei jak było, ale interview w Warszawie mam za tydzień w poniedziałek, więc już wtedy, nie będę się teraz rozdrabniał. A jak masz jakieś konkretne pytania to śmiało, może będę potrafił pomóc.

Napisano

nikt mialam na myslis ze nikt nie ma ochoty pomoc innym ktorym sie staraja.... pytanie boom

Ja nie mam zadnych pytan w tym momencie, jak narazie dowiedziaam sie wszystkiego co potrzebuje przeszukujac tysiace innych stron

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...