coldsauce Napisano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam serdecznie, tak jak w temacie - kto chętny na IEC 2012..?Ja planuję wyjazd na przelomie marca/kwietnia....także jezeli komuś odpowiada termin...proszę o info....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2011 a do jakiej Prowincji wyjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coldsauce Napisano 10 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Kolumbia Brytyjska a dokladniej Vancouver...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacol Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ja jestem chętny. Tez myślę nad wyjazdem. Proszę skontaktuj się ze mną/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio177 Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 co to jest ten IEC ?:> tzn znalazłem w google ze to jakis eucharistic congress ? wtf ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Bo szukać też trzeba umieć IEC to International Experience Canada. http://www.canadainternational.gc.ca/poland-pologne/experience_canada_experience/index.aspx?lang=pol&view=d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 a po co szukac na necie jak jest ten temat na forum,moze nie zbyt czesto odswiezany ale byl juz tutaj kiedy program zaczal dzialac.. http://forum.usa.inf...dych-obywateli/ IEC to International Experience Canada .... program wspierania mobilnosci mlodych obywateli . czasami mozna zobaczyc na roznych stronach takie cos jak work i travel canada ale wypelnia sie papiery jak w tym programie plus tego jest taki ze mozna nie miec oferty pracy,mozna nie pracowac w Polsce a otrzymac wize wiek 18-35 lat mozna podjac prace w kazdej Prowincji i mozna ta prace zmieniac ile sie tylko chce.. to tak w wielkim skrocie to napisalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio177 Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Aha , czyli taka prostsza wersja w&t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.