panek-89 Napisano 23 Października 2011 Zgłoś Napisano 23 Października 2011 Pracuje jako kierowca i nie zawsze mam dostęp do internetu, jeżdżę po Europie i dowiedziałem się, że będzie taka loteria i znalazłem właśnie tę stronę. Szybko wypełniłem co potrzebne i przesłałem zdjęcia. Miejmy nadzieję, że firma się wywiążę... email otrzymałem 18.10.2011
sly6 Napisano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2011 a dowiedziales sie >?z radia,czy od kogo jak pamietam bylo podane w radiu,tv ze zgloszenie jest bezplatne .. samo zgloszenie aby wyslac to jest 1-3 min ,,chyba ze trzeba obrabiac zdjecie.. sam zobacz jak takie zgloszenie wyglada -strona rzadowa https://www.dvlottery.state.gov/
panek-89 Napisano 23 Października 2011 Zgłoś Napisano 23 Października 2011 Noo teraz widzę... Mógłbym to wypełnić, ale jeżeli ta firma zrobi to jeszcze raz to zostanę wyrzucony. Także pozostaje mi czekać. Napisałem do nich jeszcze e-mail jak wygląda moja sytuacja z rejestracją.
sly6 Napisano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2011 strone podaje na przyszlosc oraz abys innym o tym tez mowil niech kazdy sam dokona wyboru czy chce sam wyslac zgloszenie czy tez przez jakas firme.. tak wiec czekaj na ich odpowiedz i nic wiecej nie wysylaj
panek-89 Napisano 23 Października 2011 Zgłoś Napisano 23 Października 2011 Odpisali: "to be sure in correctness of your apllication there are several evaluation steps before registering (data, photo checking). It is in your interest to overcome all these procedures. Your documents are in last stage and your application will be registered during several hours/days. As we informed you 5 days ago, we will contact you again with information on your registration in DV-2013. " Także może zostanę zarejestrowany Pozdrawiam
rembrant Napisano 23 Października 2011 Zgłoś Napisano 23 Października 2011 Mam pytanie czy jest możliwość wymiany zdjęcia w wysłanym już zgłoszeniu. Czy da się jakoś zalogować i zrobić korektę?
sly6 Napisano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2011 mozesz sie zalogowac ale po 1 maja 2012 podajac numer i sprawdzisz czy zostales wylosowany nie ma mozliwosci teraz aby cos poprawic,zmienic
rembrant Napisano 23 Października 2011 Zgłoś Napisano 23 Października 2011 Dzięki za odpowiedź. Myślałem, że zrobiłem coś nie tak w zdjęciu, bo sam je sobie robiłem , ale jednak wszystko ok. W dodatku skoro system przyjął, więc powinno być dobrze.
makdonald Napisano 23 Października 2011 Zgłoś Napisano 23 Października 2011 Odpisali: "to be sure in correctness of your apllication there are several evaluation steps before registering (data, photo checking). It is in your interest to overcome all these procedures. Your documents are in last stage and your application will be registered during several hours/days. As we informed you 5 days ago, we will contact you again with information on your registration in DV-2013. " Także może zostanę zarejestrowany Pozdrawiam cos ta angielszyzna jedzie mi Nigeria ( albo Kamerunem)
pacio177 Napisano 23 Października 2011 Zgłoś Napisano 23 Października 2011 Odpisali: "to be sure in correctness of your apllication there are several evaluation steps before registering (data, photo checking). It is in your interest to overcome all these procedures. Your documents are in last stage and your application will be registered during several hours/days. As we informed you 5 days ago, we will contact you again with information on your registration in DV-2013. " Także może zostanę zarejestrowany Pozdrawiam zarejestruja Cie napewno , gorzej jak W maju kaza ci wyłozyc kase za dostep do wyników loterii
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.