Skocz do zawartości

Zarabiają Miliony Bez Angielskiego

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

On nie siedzi tylko mieszka.

Prawdopodobnie wiekszosc ludzi z ktorymi wspolpracuje to South America gdzie dominuje hiszpanski jezyk.

Ja nie widze problemu myslenie i madra biznesowa glowa znaczy wiecej niz jezyk.

Napisano

Nie no miałem na myśli że siedzi na ulicy wiesz? :huh: Co z tego ze dominuje język hiszpański? Napewno jakby się nauczył angielskiego to by miał jeszcze łatwiej... Głowa :D Pewnie chodził i wciskał każdemu to swoje żarcie ale ludzią smakuje to zbił fortune, a jakby umiał angielski to o wiele szybciej by się rozwinął :)

Napisano

Ale po co mu język angielski?

Jak widać - po nic.

W fast foodzie w NYC byłam świadkiem, jak do lady podeszły dwie kobiety i pierwsze pytanie, jakie zadały sprzedawcy było takie, czy mówi po hiszpańsku. Gdyby nie mówił, to by u niego nie zjadły.

Tak więc znajomość hiszpańskiego całkowicie wystarcza, jak widać ;)

Napisano

W południowych stanach angielski jest zbędny jeśli mówisz po hiszpańsku i mieszkasz w dużym mieście. W Miami i Phoenix duży odsetek ludzi to Mexico. Wsiać do autobusu w Miami i jedyny angielski, który usłyszysz to nazwy mijanych ulic i cześć komunikatów. Polacy z Greenpoint'u też sobie jakoś radzą i niekoniecznie wszyscy znają język.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...