cleo1809 Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 tak?jeśli trafiłabym do tej samej pani konsul to wtedy mogę prosić o rozmowę z kim innym?..
sly6 Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 oczywiscie nawet Ona powinna to powiedziec -byly takie przypadki,bylo ich malo ale bywaja--nie z ta Pania Konsul mozesz tez isc na rozmowe do Warszawy bo jest taka mozliwosc
cleo1809 Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 ok...pomyślę.... czytam to forum juz od kwietnia ale na taką informację się nie natknęłam....dzięki sly... a może rzeczywiście spróbować w Warszawie?...
sly6 Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 forum dziala juz od ponad 8 lat ..bys musiala zobaczyc w postach-tematach wczesniejszych
Gość ANIULKA Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 Pisalas w pierwszym poscie ze jestes wdowa, teraz ze najmlodsze dziecko nie ma paszportu a ojciec nie zgodzi sie na wize (jaka wize, jaki ktory ojciec, jakies banialuki piszesz i placzesz sie w nich plus rzeczywiscie musi ci sie przelewac bo ja nie zaryzykowalbym pojechania za ocean sprawdzic czy internetowa kochanka jest tym czym jest, choc nie potrzebuje ani wizyty u konsula ani nie jestem w desperacji materialnej, albo moze dlatego wlasnie nie robilbym tego Tak wdowa 2 dzieci starsze z mezem mam , a najmlodsze z bylym partnerem
cleo1809 Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 sly...przegladam wszystkie wątki które mnie zainteresują i od początku... ;)po prostu gdzies mi to umknęło...raz jeszcze dziękuję za tą informację
Gucio Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 Heh, ja 2 razy nie dostalem wizy turystycznej, chociaz studiowalem i mialem do kogo jechac. Za to jak poszedlem po GC to juz inna gadka byla.
sly6 Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 Gucio a kiedy to byles po wize,jak zaraz jak sie zaczal 2000 rok to bylo ponad 30 % odmow
emigum Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 To ze nie zarabiam nie oznacza, ze nie mam pieniedzy A w jaki sposób udowodniłaś to konsulowi?
sly6 Napisano 18 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2011 emigum jest taki pkt zarobki na miesiac i tam takie cos sie wpisuje ale jest takie miejsce gdzie sie pracuje a tutaj co podac ? tak naprawde to nie wiemy jakie padly pytania,czy byly szczegolowe czy tez pare pytan i koniec bylo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.