Skocz do zawartości

Osoba Do Której Jade

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Was wszystkich. Wkrótce chciałbym wyjechać do Nowego Jorku ale mam pewien problem z nim związany, nie mam do kogo jechać! Chciałbym pojechać do NY na kilka tygodni i poznać jakąs osobe z którą bym mógł coś porobić.. pozwiedzać, spędzić miło czas.. Jeżeli jest ktoś zainteresowany pomocą to prosze pisać na moje gg : 39398377.

Napisano

Zatrzymaj się w hostelu, poznasz masę fajnych ludzi i będziesz miał z kim zwiedzać, ja tak zawsze robię, jak jadę sama i jest fajnie. Polecam HI Hostel na Manhattanie :)

Napisano

Zatrzymaj się w hostelu, poznasz masę fajnych ludzi i będziesz miał z kim zwiedzać, ja tak zawsze robię, jak jadę sama i jest fajnie. Polecam HI Hostel na Manhattanie :)

hehe... i bed bugs przywiezione do domu jako souvenir ;)

Napisano

Tak mi się jakoś skojarzyło ;)

Napisano

Witam Was wszystkich. Wkrótce chciałbym wyjechać do Nowego Jorku ale mam pewien problem z nim związany, nie mam do kogo jechać! Chciałbym pojechać do NY na kilka tygodni i poznać jakąs osobe z którą bym mógł coś porobić.. pozwiedzać, spędzić miło czas.. Jeżeli jest ktoś zainteresowany pomocą to prosze pisać na moje gg : 39398377.

Przeciez lecisz do Nowego Jorku.

Miasto odwiedza rocznie ponad 40 milionow turystow, moze uda ci sie od kogod odbic w czasie wloczenia sie po Manhattanie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...