Samotnyyy Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Witam Was wszystkich. Wkrótce chciałbym wyjechać do Nowego Jorku ale mam pewien problem z nim związany, nie mam do kogo jechać! Chciałbym pojechać do NY na kilka tygodni i poznać jakąs osobe z którą bym mógł coś porobić.. pozwiedzać, spędzić miło czas.. Jeżeli jest ktoś zainteresowany pomocą to prosze pisać na moje gg : 39398377.
sly6 Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 a umiesz j.angielski ?masz np taka strone http://www.hospitalityclub.org/ moze jakas Polke-Polaka spotkasz tam
shortM Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Zatrzymaj się w hostelu, poznasz masę fajnych ludzi i będziesz miał z kim zwiedzać, ja tak zawsze robię, jak jadę sama i jest fajnie. Polecam HI Hostel na Manhattanie
kig Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Zatrzymaj się w hostelu, poznasz masę fajnych ludzi i będziesz miał z kim zwiedzać, ja tak zawsze robię, jak jadę sama i jest fajnie. Polecam HI Hostel na Manhattanie hehe... i bed bugs przywiezione do domu jako souvenir
makdonald Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 hehe... i bed bugs przywiezione do domu jako souvenir pluskwy, kolego lapie sie tu tez w hiltonach i mariottach moze sa "drozsze" ale wciaz pluskwy
emigum Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Zatrzymaj się w hostelu, poznasz masę fajnych ludzi i będziesz miał z kim zwiedzać, ja tak zawsze robię, jak jadę sama i jest fajnie. Polecam HI Hostel na Manhattanie Tak mi się jakoś skojarzyło
gal Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Witam Was wszystkich. Wkrótce chciałbym wyjechać do Nowego Jorku ale mam pewien problem z nim związany, nie mam do kogo jechać! Chciałbym pojechać do NY na kilka tygodni i poznać jakąs osobe z którą bym mógł coś porobić.. pozwiedzać, spędzić miło czas.. Jeżeli jest ktoś zainteresowany pomocą to prosze pisać na moje gg : 39398377. Przeciez lecisz do Nowego Jorku. Miasto odwiedza rocznie ponad 40 milionow turystow, moze uda ci sie od kogod odbic w czasie wloczenia sie po Manhattanie
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.