Skocz do zawartości

I-134, Co-Sponsor

jkb

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące później...

Napisano

Czy ktoś mi powie proszę, gdzie znajdę konkretne (o ile w ogóle) kwoty dla I-134? I czy trzeba wszystkie załączniki? Czy np wyciąg z konta wystarczy?

Wybaczcie jeśli moje pytania są prozaiczne, ale jestem na etapie bycia przytłoczoną...

Napisano

Różnica jest taka, że I-864 jest prawnie egzekwowalne. I-134 służy jako informacja o dochodach dla zagranicznych placówek dyplomatycznych i nie jest kontraktem prawnie wiążącym osobę podpisującą. Jeżeli chodzi o wymagania, to konsulaty stawiają je na tym samym poziomie co USCIS dla I-864.

Pozdrawiam!

Napisano

Różnica jest taka, że I-864 jest prawnie egzekwowalne. I-134 służy jako informacja o dochodach dla zagranicznych placówek dyplomatycznych i nie jest kontraktem prawnie wiążącym osobę podpisującą. Jeżeli chodzi o wymagania, to konsulaty stawiają je na tym samym poziomie co USCIS dla I-864.

Pozdrawiam!

a nie jest tak, że dla i-134 to jest 100% poverty guidlines a dla i-864 to jest 125%? Mogę coś mieszać znowu, ale tak mi się coś przypomina.

Napisano

a nie jest tak, że dla i-134 to jest 100% poverty guidlines a dla i-864 to jest 125%? Mogę coś mieszać znowu, ale tak mi się coś przypomina.

czy ktoś może 'zweryfikować'?

dzięki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...