ltv Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 witam był ktoś może ocean lifeguard'em z programu work&travel? i czy polecacie pośrednika lifeguards.pl, a może znacie jakieś alternatywne 'biura'? oferta lifeguards.pl dotyczy miejsca takiego jak "Myrtle Beach, South Carolina". za wszelkie informacje z góry bardzo, bardzo dziękuję
Malinuh Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Witam Również przyłączam się do pytania. @ltv kiedy planujesz jechać? ja wybieram się na W&T na pocz czerwca, w miarę możliwości chciałem w LA lub San Francisco pracować. Nie myślałem o pracy jako lifeguard ale wydaje mi się ciekawą opcją. Pozdro. btw wstępnie na WAT z biura ,,Almatur" w Gdańsku jadę.
aldi79 Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 jesli chodzi o miejsce to piekne i szczerze polecam , co do biura nie mam pojecia niestety ....
ltv Posted December 5, 2011 Author Report Posted December 5, 2011 Witam Również przyłączam się do pytania. @ltv kiedy planujesz jechać? ja wybieram się na W&T na pocz czerwca, w miarę możliwości chciałem w LA lub San Francisco pracować. Nie myślałem o pracy jako lifeguard ale wydaje mi się ciekawą opcją. Pozdro. btw wstępnie na WAT z biura ,,Almatur" w Gdańsku jadę. ja mogę nawet w maju jechać, bo i tak zmieniam studia, no ale jako, że chcę jechać z kimś 'znajomym', raźniej etc, no to dużo od tej osoby właśnie zależy i jej sesji;) znalazłam stronkę lifeguards.pl i szukam ludzi, którzy mają jakieś doświadczenia z W&T stamtąd;) btw jedziesz sam czy ze znajomymi?
Malinuh Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 No właśnie miałem jechać ze znajomymi ale chyba się wszyscy wykruszyli. Mam jednego kumpla, który jest na tak i mam nadziej, że uda się go namówić. Też chciałbym jednak z kimś jechać, wiadomo raźniej, bezpieczniej etc. Sesję kończymy na PG 05.06 ze względu na Euro więc to chyba jedyna szansa aby skorzystał z W&T. Co do Twojej zmiany studiów orientowałeś się jak to wygląda? Czytałem chyba gdzieś, że aby jechać na W&T trzeba mieć zaliczony min. pierwszy rok czy jakoś tak, warto sprawdzić. Jestem otwarty na wszelkie propozycje i im nas więcej tym lepiej:) no ewentualnie o prace trudniej. Jakbyś czegoś się dowiedział daj znać ;]
ltv Posted December 5, 2011 Author Report Posted December 5, 2011 z tego co wiem zaliczony trzeba mieć I semestr studiów (i ten wymóg chyba jest dość istotny jeżeli chodzi o ambasadę) przynajmniej tak jest w necie.. (np na stronie biura btc) i tak mi mówił mój brat (dwa razy był z w&t) a co do sesji.. to chyba zależy od uczelni ale podobno jest możliwość przeniesienia jej czasami (na wcześniej lub później) ale jak z tym jest to nie mam zielonego pojęcia;)
sly6 Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 ltv z ta sesja to jak napisales,zalezy od uczelni,samego tez studenta
justiiv Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 HEJ JA TEŻ SIĘ WBIERAM W TM ROKU NA W&T
justiiv Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 nie mam jeszcze sprecyzowane gdzie bym chciała jechać owszem jak większość pewnie marzy mi się los angeles, new york ale narazie jestem na etapie czytania jak jest na w&t, jakie miasto ewentualnie wybrac itp.
kasiaaa0210 Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Szukam kogoś kto wybiera się w tym roku w czerwcu do US i chcialby pracować jako lifeguard. Jacyś chętni?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.