mariano85 Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 wchodzę w dane do uzupełnienia na bilecie elekrtonicznym mam do wypelnienia pare rubryczek zwiazanych adress w usa itd i potem mam nastepne rubryki zwiazane z wiazą i tak jak pisałem Prosze podać dane wizowe rodzaj dokumentu paszport numer ********* kraj wystawienia Polska kraj mam tylko do wyboru usa/niemcy ? i tu nie wiem o co tu chodzi o kraj do ktorego lece czy co? co mam wybrac? prosze o pomoc bo juz mi mało czasu zostało :/
sly6 Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Pani na ifolinii powiedziala ze nalezy wybrac USA .
mariano85 Posted December 6, 2011 Author Report Posted December 6, 2011 Dziękuje bardzo!! P.S. Zadzwoniłem dzisiaj po południu do Lufy, pani powiedziała mi to samo. Chciałem się tą wiadomością POZDZIELIĆ ale ubiegłeś mnie!! :/ Ale dziękuje za Twoj trud i naprawde doceniam!!!
mariano85 Posted December 6, 2011 Author Report Posted December 6, 2011 W końcu musimy sobie pomagać! A szczegolnie my "Lubelaki" hehe
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.