kig Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 wspolczuc to nalezy tobie bo nazywasz "dziadami" osoby, ktore sa zaradne w zyciu i potrafia cos same zrobic albo doradzic komus cos madrego aby nie musial placic Jak widac ty wolisz byc "leszczem"... hehe daj spokoj ludziom i idz glos swoje madrosci i obrazaj ludzi poza forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareknow0 Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Bardzo mnie cieszy ,że wreszcie znalazłaś temat na forum na który masz coś do powiedzenie i mam nadzieję ,że również w innych tematach będziesz podobnie aktywna a nie tylko w tym jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 moze ja napisze cos od siebie. pytanie bylo czy zaproszenie moze kosztowac 100 dol ,padlo duzo odpowiedzi i kazda prawdziwa jesli ktos chce,umie i wie jak napisac zaproszenie to moze to zrobic sam i znalesc jesli ma blisko notariusza -moze to wtedy wyniesc 0. jesli ktos nie moze,nie potrafi lub tez ma kase aby komus zaplacic za wypisane i podpisanie zaproszenia to moze takie cos kosztowac 15 dol,moze 30 a moze i 50 dol. Kazdy postepuja na swoj sposob i kazdy jest dobry i teraz ten co robi sam nie znaczy ze nie ma kasy a ten co placi nie oznacza ze nie moze sam czegos zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alek 100 Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No wlasnie i to jest cala prawda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gal Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Musisz się odegrać za wpadkę jaką popełniłeś gdy poruszany był temat przechowywania i archiwizacji akt postępowań przygotowawczych w Polsce i chlapnąłeś ,że to wszystko przechowuje się na mikrofilmach .Masz prawo czuć się niezręcznie ,zupełnie Cię rozumiem i współczuje ,naprawdę. to nie jest zadna wpadka tylko fakt. Proponuje abys zamiast ciagle plakac iskarzyc sie tu na tym forum jak to cie obrazaja niektorzy zanurzyl swoje plytkie wywody i sprawdzil wiarygodnosc tego co pisze (moze ci sie przydac w przyszlosci). Aczkolwiek google bedzie malo pomocny bo Polska niestety ciagle kuleje jesli idzie o informacje w Internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alek 100 Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 gal --- Moja mama pracuje w Sadzie we Wroclawiu i pytalem ja o to .Nie ma zadnych mikrofilmow To reguluje rozporzadzenie ktore podaje tutaj http://www.iniejawna.../04_46_443.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.