popo Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Witam, Wiem że pomaga Pani moim znajomym (również z NJ) jednak zgodnie z zasadą nie udało mi się uzyskać od nich Pani numeru telefonu. Dlatego też zwracam się z uprzejma prośbą o kontakt. Korzystalem juz z usług innego adwokata, jednak skończyło się tylko na "wyłudzeniu" pieniędzy. Potrzebuje konkretnej oceny mojej sytuacji a wiem,od znajomych, że taką od Pani otrzymam. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź popo
sly6 Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 a co takiego Ci ten adwokata powiedzial?czytales moze posty Kariny jak moze byc z jej telefonem/?wiec chyba nie dziwisz sie dlaczego nie dali Ci numeru Twoi znajomi. zobacz co mam tez napisane na dole postu o Karinie. napisales moze wiadomosc prywatna i podales jakies namiary na siebie i pamietaj ze potrzebny bedzie czas nim otrzymasz odpowiedz.
popo Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2011 Witam Sly, Ja nie chce rozpisywac sie o mojej sprawie na forum dlatego prosze o kontakt i nie dziwie sie moim znajomym dlatego grzecznie pytam na forum. Ale dziekuje za podpowiedz i poszukam Wasze starsze posty, Wlasnie nie napisalem prywatnej wiadomosci dziekuje bardzo za podpowiedz i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.