Skocz do zawartości

Tanie Bilety Do Nowego Jorku Lato 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czas na przesiadkę w tamtą strone 1h 50m spowrotem 3h 20m . Boje sie tego pierwszego bo ewentualne spóźnienie, brak znajomosci jak to z przesiadkami jest i samolot sobie poleci :) Z wyprostowaniem nóg to fakt .Ale tak jak pisałam to byłby mój pierwszy lot z ewentualną przesiadką i zupełnie nie wiem jak to wygląda :)

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

pytanie: czy kojazy ktoś czy w tym roku mniej więcej w kwietniu - maju była podobna akcja w LOT promocja o nazwie First Minute ?? bo niedanwo była na okres od grudnia do marca , a czy tak samo jest jesli chodzi o okres wakacyjny ? bo wtedy moze udałoby sie kupic cos ponizej 2 tys

Napisano

a znasz na ile jezyk angielski?>umiesz isc po znakach?umiesz sie pytac ,czytac po monitorach?

jak narazie nikt sie nie zgubil a jak sie spoznil to z winy samolotu ...

masz podana strone lotniska,zobacz skad sa odloty do USA a gdzie sa przyloty z Europy

TAP ma tez biuro w Polsce ,masz linka gdzie mozesz zadac pytanie w sprawie przesiadki,opuznienia itd

http://www.flytap.com/Polska/pl/Homepage

Napisano

Odnośnie FIRST MINUTE to jest coś takiego i faktycznie mozna kupic bilety nawet do 2000 zł ale niestety w zimie (patrzyłam w okresie ferii ) jednak nas taki wyjazd nie przekonuje. Ta oferta jednak jest wyłączona w okresie od 15 maja do 15 wrzesnia czyli na okres letni. Są też Szalone Srody i mozna nawet w miare przyzwoitej cenie kupic bilet ale np dzis nie było oferty do NY bo z ciekawosci chcialam zobaczyc za ile by mozna było kupic. Co naszego ang. to niestety tylko w stopniu podstawowym jednak córka dosc dobrze rozmawia wiec moze by sobie poradziła (?)

Napisano

apropo Iceland Express to nie widze na ich stronce w ogóle Nowego Jorku

Na stronie głównej http://www.icelandexpress.pl/ tłustym drukiem wymalowane :A teraz SUPERHIT :połączenia z Polski do USA (do Nowego Jorku) .

Jak pisałem powyżej linie latają na tej trasie tylko latem i w tym momencie jeszcze nie ma kalendarza połączeń.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...