Skocz do zawartości

Zaświadczenie O Niekaralności

BlaZe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam do was małe pytanko. Ubiegam się o zieloną kartę i jestem w trakcie wypełniania zaświadczenia o niekaralności. Zaciąłem się pkt. 13. "Zakres danych jakie mają być przedmiotem informacji o sobie". Nie mam pojęcia co tu wpisać, przeszperałem trochę forum i nic nie mogę znaleźć. Mam nadzieję że wy znacie odpowiedź.

Pozdrawiam,

Błażej

Napisano

hm jak kto bylo kiedys?jesli dobrze pamietam to nalezalo zaznaczyc tez kartoteke dla maloletnich ,bo mogles juz wtedy cos miec z prawem ..

mozesz zadzwonic do dzialu imigracyjnego do Warszawy i tam ktos powinien cos wiecej powiedziec.

Napisano

Dzięki za odpowiedź. Kartotekę dla nieletnich muszą zaznaczyć tylko osoby które nie ukończyły 24, przynajmniej tak jest napisane na stronie. Wiem wszystko oprócz tej pechowej trzynastki.

Pozdrawiam,

Błażej

Napisano

Witam,

Mam do was małe pytanko. Ubiegam się o zieloną kartę i jestem w trakcie wypełniania zaświadczenia o niekaralności. Zaciąłem się pkt. 13. "Zakres danych jakie mają być przedmiotem informacji o sobie". Nie mam pojęcia co tu wpisać, przeszperałem trochę forum i nic nie mogę znaleźć. Mam nadzieję że wy znacie odpowiedź.

Pozdrawiam,

Błażej

Jeśli mogę coś pomóc, to ja pkt.11 i 13 zostawiłam wolny, a w 12 zaznaczyłam obie kartoteki (mimo, że mam więcej jak 24lata). Takie zaświadczenie przeszło bez problemów. Pzdr

Napisano

Tak ja również bardzo Ci dziękuję.

Sly Tobie oczywiście też za zainteresowanie się sprawą, można na Ciebie liczyć ;)

Szczęśliwego nowego! :)

Napisano

Witam,

Pozdrawiam,

Błażej

Hej,

Mam pytanie, gdzie znajde liste dokumnetow potrzebnych do wypelnienia w przypadku wylosowania GC

Pozdr

Jenu

Napisano

jenu poczekaj z tym do maja 2012 bo nie wiadomo czy cos nie dodali lub tez nie odjeli..z tych dokumentow ktore byly kiedys wypelnianie do loterii

jenu Blaze startuje z innej kategorii wizowej ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...