Skocz do zawartości

Zaświadczenie O Niekaralności

BlaZe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oj startuje startuje, interview miałem mieć w sierpniu ale nie zdążyłbym wszystkich papierów zebrać więc przełożyłem na luty. Trzymajcie kciuki ;)

Napisano

Blaze masz to szczescie ze wiza na Ciebie czeka :)

przy loterii takie odlozenie by sie skonczylo--wizy sie skonczyly ;)

moze napiszesz temat ,,z jakiej kategorii startujesz,ile czekales itd..jaki maly przewodnik dla innych :)

Napisano

Jak tylko z powodzeniem wyląduje w stanach na pewno coś takiego spróbuję napisać. W końcu większość pomocnych informacji znalazłem tutaj, więc myślę że będę stałym bywalcem forum i będę starał się pomóc innym, bo sam wiem jaki to może być uciążliwy problem ;)

Pozdrawiam

Napisano

Jak tylko z powodzeniem wyląduje w stanach na pewno coś takiego spróbuję napisać. W końcu większość pomocnych informacji znalazłem tutaj, więc myślę że będę stałym bywalcem forum i będę starał się pomóc innym, bo sam wiem jaki to może być uciążliwy problem ;)

Pozdrawiam

Wyladowanie ( z powodzeniem) w stanach to moze byc naprawde uciazliwy problem.

Jedna rada jesli chodzi o stany : NIGDY ale to nigdy nie przechodz przez autostrade z supermarketowym wozkiem zaladowanym zakupami - mozesz bowiem zostac aresztowany za przywlaszczenie sobie wozka

p.s. tak mi sie skojarzylo z jedna ze scenek z "zielonej karty" - zona wyla ze smiechu przez pol godziny

Napisano

Mac w NYC pojazdy te sluza jedynie nielegalom i bezdomnym za srodek transportu wiec nikt ich nie sciga bo i tak nie poniosa konsekwencji finansowych! :P

Napisano

Szybkie pytanie.

Jestem w trakcie przeszukiwania odpowiedzi na to pytanie na forum, ale może ktoś mi tu odpowie szybciej. Jeśli bym chciał dodać kuzyna jako co-sponsora, to który wniosek musi on wypełnić? Nie jestem pewny a pomyłka może mieć złe skutki ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...