hanysOPP Napisano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2012 Widzę,że już jest temat seriali,ale nigdzie nie mogę znaleźć tematu dotyczącego filmów. Tak więc zakładam. Jakiego typu filmy oglądacie?? Ja uwielbiam wojenne,horrory i sensacje. Później może napiszę więcej zobaczymy czy temat będzie miał zainteresowanie
makdonald Napisano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2012 tylko "zielona karta" ostatnio w chwilach nudy "borat" i oczywiscie "terminal" - i pamietajcie, ze wszystko to ogladam DLA WAS
Paulina_89 Napisano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2012 A zielona karte na czym ogladasz, na youtube'ie? Ja ostatnio maltertuje 'Game of Thrones', bo czytalam ksiazke i mnie wciagnela (a to serial w sumie jest). Poza tym to lubie typowe babskie wyciskacze łez a'la Notebook. Jak ogladalam sama to był ryk na koniec haha
makdonald Napisano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2012 zielona karte tak na youtube nie trzeba sie wstydzic tego, ze jeszcze masz jakies emocje - wzruszenie na filmach w to wlaczajac tylko rekiny nigdy nie placza a chyba nie chcialabys zamienic sie w strasznego reeeeeeeeeeeeeeekina
Paulina_89 Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2012 Jakbym sie wstydzila, to bym nie mowila nic becze na dramatach, romantykach a nawet komediach czasem Za to nie wiem czy sie smiac czy plakac jak z mezem ogladamy Toddlers and Tiaras w wolne wieczory. Smiesza nas te matki, ktore maja obsesje na punkcie strojenia swojego dzieciaka i wystawiana go na jakich pageantach, a przy tym jecza "If she doesn't winthe crown, I am NOT gonna be the happiest mother today"
Brian2 Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2012 Powiem Ci ze sensacyjnych i akcji sie tyle naogladalem ze skonczyl mi sie repertuar.
makdonald Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2012 Jakbym sie wstydzila, to bym nie mowila nic becze na dramatach, romantykach a nawet komediach czasem Za to nie wiem czy sie smiac czy plakac jak z mezem ogladamy Toddlers and Tiaras w wolne wieczory. Smiesza nas te matki, ktore maja obsesje na punkcie strojenia swojego dzieciaka i wystawiana go na jakich pageantach, a przy tym jecza "If she doesn't winthe crown, I am NOT gonna be the happiest mother today" jest to powszechne w ameryce zjawisko zwane w psychologii klinicznej "kompensacja" a jesli chodzi o te pageants i inne colleges to jest z tym niezla hucpa - same zdjecia niemowlaka 3grand plus nie ma "gwarancji" ze bedzie beauty queen college jest juz troche drozszy ale podobnie - nie ma gwarancji ze po college nie bedzie wal marta albo wendy's jesli cos w ogole z tym , ale na to przewidujacy rodzice zaczynaja odkladac zanim sie jeszcze pociecha urodzi amerykanie maja zdrowo najebane w tych glowach ale jest to misternie skonstruowany proces zaczynajacy sie od urodzenia, zwany przez niektorych mind conditioning - wszak system dojenia kasy z leszczy musi dzialac niezawodnie...hehehe
ilya_ Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2012 Widzę,że już jest temat seriali,ale nigdzie nie mogę znaleźć tematu dotyczącego filmów. Tak więc zakładam. Jakiego typu filmy oglądacie?? Ja uwielbiam wojenne,horrory i sensacje. Później może napiszę więcej zobaczymy czy temat będzie miał zainteresowanie lubie stary sezon na leszcza, hm dzien swira piekny umysł nie ma mocnych wogole wszystkie filmy z davidem duchovnym i russellem crowem tylko "zielona karta" ostatnio na tym forum to chyba kazdy ta zielona karte męczy po kilka x rocznie kazdy ogląda zieloną karte w trudnych jakze dla niego chwilach za wielką wodą ja tego nie widzialem jak znajde chwile to roowniez obejrze, chyba nawet jutro się zbiore bo cos czuje, że jestem jedyny, który tego nie widzial
makdonald Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2012 serial zielona karta normalnego czlowieka po prostu doluje poniewaz z zona nie jestesmy calkiem normalni tosmy sie troche tam smiali a kiedy przezywalem "trudne chwile za wielka woda" to i tak telewizji nie ogladalem bo spedzalem po 90 godzin tygodniowo w pracy w drukarni a reszte czasu spalem
Joanna30 Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2012 bo cos czuje, że jestem jedyny, który tego nie widzial Nie jesteś jedyny, bo ja też tego nie oglądałam. I jakoś mnie nie ciągnie Ale mac ogląda to DLA mnie, czyli niejako za mnie, więc czuję się usprawiedliwiona
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.