Joanna30 Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 A nie będzie czasem tak, że odeślą Ci wszystkie papiery z powrotem, jak wyślesz za wcześnie? Masz ramy czasowe, w których musisz się zmieścić i nie możesz ich przekroczyć.
kzielu Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 Witam, może głupie pytanie, ale czy mogę wysłać dokumenty wczesniej niz to 90 dni przed wygasnięciej 2 letniej zielonej karty? Np. 120dni przed jej wygasnięciem? Rozumiem, że jak ten proces o lifting conditions sie przedłuzy to ta moja 2 letnia zielona karte przedłużą jak jak pisała tinki. Oczywiscie ze nie możesz.
Misuzu Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 Hm... rozumiem. Ale chyba jest to powiedzmy +/- 5 dni przy terminie 90 dni przed wygasnieciem? Bo wydaje mi się to bardzo trudne aby papiery przyszły na styk 90 dni przed wygasnieciem do biura :/
kzielu Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 Od 90 dni do 0 dni. Wyslesz 91 dni przed i dostaniesz wszystko spowrotem
Misuzu Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 CZyli która data sie liczy? Nadania przesyłki?
Joyanna Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 eeeee tam, niepotrzebny ci prawnik!!!! Wypelnij sama forme, zalacz wszystkie dokumenty jakie tylko masz, ktore moga udowodnic, ze wasze malzenstwo jest "zgodne, szczesliwe i trwale" i czekaj na nowa GC. Ja na nowa czekalam 7 miesiecy, ale b. szybko dostalam od nich list, przedluzajacy waznosc tymczasowej karty o rok. Takze glowa do gory i do boju! Pozdrawiam Dziekuje:) Tak zrobie. Wczoraj otrzymalam list z przypomnieniem o odnowie GC wiec czas sie wziac za wypelnienie
kzielu Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 CZyli która data sie liczy? Nadania przesyłki? Wyslesz dwa dni po 90 dniach, przecież to nie robi żadnej różnicy...
Misuzu Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 Haha dzięki Jestem osobą, która musi wszystko precyzyjnie wiedzieć, wiec wybaczcie
kzielu Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 Super, ale to mniej wiecej za dwa i pol roku będzie Twój problem. Wczesniej musisz przejść AOS, a Roc jest dwa lata od wydania GC. Btw - ja swój roc wyslalem pod koniec sierpnia i póki co cisza.
Misuzu Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 Tak, wiem, ale jak juz trafiłam na watek to rozwiewam wszystkie wątpliwości Ale masz juz wysłane, więc wszystko jest w porzadku. Myslę, ze dostałeś jakies potwierdzenie, ze to przyjęli.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.