sly6 Napisano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2012 slub moze byc i nie jest to zakazane ale juz legalizacja to i owszem i tutaj moze byc ten minus.. bo jak wiadomo mozna i legalnie byc w USA z pare lat nim sie dostanie GC do reki a wtedy sie mieszka z mezem .
tinililka Napisano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 Ja bym nie mowila ze mam meza.... ryzykowne.. jak ja probowalam wleciec a dowiedzieli sie , ze lece do chlopaka ( z ktorym kiedys luzno rozmawialismy o slubie , a wyczytali to z archiwum rozmow na moim laptopie) to uslyszalam " dla was jest wiza narzeczenska" :/ i do domuu...Fakt w obawie o nielegalny pobyt ale i slub na turystycznej... Poczekaj moze napisze tu ktos, kto przekroczyl granice majac podobna sytuacje do Ciebie.
sly6 Napisano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 Poczekaj moze napisze tu ktos, kto przekroczyl granice majac podobna sytuacje do Ciebie. a jak ktos przekroczyl to co ?bede miec tak samo? moze lecz nie musi kazdy przypadek jest inny oraz mozna popasc na innego urzednika bo jesli sie bylo 6 miesiecy to u kogo?u znajomego a kto uwierzy ze znajomy tyle czasu trzymal i utrzymywal?fakt sa takie osoby ale jaki %?
koko_dżambo Napisano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 ja na mojej poprzedniej wizie turystycznej 2 razy leciałam do usa i za każdym razem mówiłam, że do chłopaka,a teraz przy staraniu sie o druga wizę też podałam, że chce lecieć do niego i wiza jest na 10 więc chyba wszystko zależy od szczęścia, bo wydaje się,że mój przypadek kwalifikował sie jak najbardziej do odmowy wizy ze wzgeldu na możliwość ślubu na turystycznej ale żadnego slubu nie było
sly6 Napisano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 koko problem nie jest w slubie jako takim a w legalizacji pobytu,zmiany wizy z turystycznej na inna ..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.