Skocz do zawartości

Powrot Do Usa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

slub moze byc i nie jest to zakazane ;)

ale juz legalizacja to i owszem i tutaj moze byc ten minus..

bo jak wiadomo mozna i legalnie byc w USA z pare lat nim sie dostanie GC do reki a wtedy sie mieszka z mezem :).

Napisano

Ja bym nie mowila ze mam meza.... ryzykowne.. jak ja probowalam wleciec a dowiedzieli sie , ze lece do chlopaka ( z ktorym kiedys luzno rozmawialismy o slubie , a wyczytali to z archiwum rozmow na moim laptopie) to uslyszalam " dla was jest wiza narzeczenska" :/ i do domuu...Fakt w obawie o nielegalny pobyt ale i slub na turystycznej...

Poczekaj moze napisze tu ktos, kto przekroczyl granice majac podobna sytuacje do Ciebie.

Napisano

Poczekaj moze napisze tu ktos, kto przekroczyl granice majac podobna sytuacje do Ciebie.

a jak ktos przekroczyl to co ?bede miec tak samo? moze lecz nie musi

kazdy przypadek jest inny oraz mozna popasc na innego urzednika

bo jesli sie bylo 6 miesiecy to u kogo?u znajomego a kto uwierzy ze znajomy tyle czasu trzymal i utrzymywal?fakt sa takie osoby ale jaki %?

Napisano

ja na mojej poprzedniej wizie turystycznej 2 razy leciałam do usa i za każdym razem mówiłam, że do chłopaka,a teraz przy staraniu sie o druga wizę też podałam, że chce lecieć do niego i wiza jest na 10 :D więc chyba wszystko zależy od szczęścia, bo wydaje się,że mój przypadek kwalifikował sie jak najbardziej do odmowy wizy ze wzgeldu na możliwość ślubu na turystycznej :D ale żadnego slubu nie było :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...