tapeta999 Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2012 być może sly6 choć mi się wydaje że powinien wziąć te bilety ze sobą do Ambasady w razie czego.
areanim Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2012 Więc wezmę ten voucher co wygrałem. Tylko się obawiam tej kategori wizowej, czy dobrą zaznaczyłem.
Joanna30 Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2012 Jak wygrałeś, to co innego Kategorii wyzowej się nie obawiaj. @tapeta999 - dlatego, że zalecają, żeby nie kupować biletów, jeśli się nie ma wizy.
tapeta999 Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2012 zalecają żeby nie kupować to nie znaczy że nie każą! A do tego kolega nie kupił tylko wygrał.
Joanna30 Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2012 No oczywiście, że nie każą, bo to chyba logiczne, że nie kupuje się biletów, jeśli nie ma się pozwolenia wjazdu do danego kraju U kolegi jest całkowicie inna sytuacja, bo bilety wygrał
tapeta999 Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2012 To jest Twoja opinia. Myślę że moglibyśmy dyskutować jeszcze długo tak więc Ty uważasz tak a ja inaczej;)
sly6 Napisano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2012 dyskutowac mozna wezmę ten voucher co wygrałem dobrze ze wezmiesz ten vaucher bo moze pasc pytanie i wtedy pokazesz go
Joanna30 Napisano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2012 Myślę że moglibyśmy dyskutować jeszcze długo tak więc Ty uważasz tak a ja inaczej;) Ale nad czym dyskutować? No fakt, ja uważam, że nie należy kupować biletu do kraju, w którym obowiązują wizy, nim się takową dostanie. Oczywiście nie jest to jedyny słuszny tok myślenia Ale dyskutować nad tym nie ma sensu. Bo i tak siebie nie przekonamy, że można inaczej. Ja wolałabym najpierw jednak dostać tę wklejkę do paszportu, nim kupiłabym bilet
areanim Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2012 Więc dzisiaj była rozmowa z konsulem. Nie było problemu z rozmową, która odbyła się po polsku, miło sympatycznie Wiza zdobyta ! A ja Wam bardzo dziękuję za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.