Agako Napisano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 Witam. Mam pytanie. Mój Formularz DS 160 który poszedł już do ambasady zawiera niektóre informacje, które są złe. ( m in. Adres tymczasowego zamieszkania (chodzi o wizę turystyczną)). A słyszałam, że na spotkanie w konsultacie można wziąć na nowo wypełniony formularz. Jak mam się do tego ustosunkować ? Czy jeżeli wezmę nowy formularz to konsul będzie rozpatrywał wizę tylko na jego podstawie ? Proszę o pomoc.
sly6 Napisano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2012 bierze sie pod uwage ten ds 160 ktory dajesz na rozmowe..wiec ten co wypelnisz teraz poprawnie.
Agako Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2012 A tamtego wniosku wogóle nie będzie brał pod uwagę ?
tapeta999 Napisano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2012 Może się mylę ale nie wiedziałem że wniosek wizowy jest w wersji papierowej anie tylko online? Ale jeśli nie umówiłeś się na rozmowe to jeszcze raz wypełni wniosek poprawnie i wyślij. Nie pamiętam dokładnie ale chyba w rozmowie telefonicznej podajesz nr podania wizowego... więc podasz ten nowy.
Agako Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2012 Problemem jest to, że wniosek już poszedł...
sly6 Napisano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2012 Mozna wyslac wniosek,mozna nawet podac numer na infolinii a potem na rozmowie podac juz ten wlasciwy-tzn inny juz tak mialy tutaj osoby i nic nie bylo takiego,
Joanna30 Napisano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2012 Można też wypełnić kilka i więcej wniosków, wszystkie je wysłać, a umówić się na rozmowę podając numer tego właściwego.
tapeta999 Napisano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2012 Problemem jest to, że wniosek już poszedł... No to wypełnij nowy i wyślij.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.