Skocz do zawartości

Matura I Wyjazd Na Zakupy Zwiedzanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WItam

tak jak w temacie po napisaniu matury chcę sobie z dziewczyną wyskoczyć na 2-3 tyg do USA na zakupy i pozwiedzać .

I moje pytanie brzmi czy jest szansa abym teraz dostał wize kiedy się uczę ? i czy nie będe w oczach konsula wyglądał na emigranta ? Bo wtedy kiedy bede w USA będę po szkole ..nie będę miał wyników z matury ani jeszcze nie zaaplikuje na uni.

CO o tym sądzicie opłaca się aplikowac czy poczekać jak się będzie na universytecie i aplikować za rok.

Napisano

Każdy starający się o wizę jest potencjalnym imigrantem :)

Staraj się o wizę teraz, kiedy jeszcze się uczysz. Na rozmowie powiesz co i jak.

a czy powód wyjazdu na zakupy i zwiedzania NYC nie wydaje sie zbyt trywialny i prosty ?

Napisano

Ja jak starałam się o wizę, to jechałam jedynie na weekend i na koncert. Też pewnie było trywialne, ale nie myślałam o tym w tych kategoriach... Po prostu chciałam pojechać i już :)

Napisano

jak sie wydaje to co wymyslisz?cos bedziesz sciemniac?

pamietaj ze wrazie pytan o zwiedzanie abys wiedzial co chcesz zwiedzac i abys tez wiedzial co chcesz kupic .aby nie wyszlo ze znasz sama 5 aleje ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...