sly6 Napisano 3 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2012 zapoznaj sie dobrze z tym tematem,,masz tam wnioski wypelnione oraz jakie moga byc pytania http://forum.usa.inf...ypelnic-ds-160/ pamietaj ze mezczyzni maja inne pewne pytania a kobiety inne wiec nie mart sie tym jak bedziesz wypelniac a jakiegos pytania nie bedzie,,
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Cześć Wypełniam ten cholerny wniosek i juz na samym poczatku mam dosyc Nie rozumiem kilku pytan po angielsku Do you have a telecode that represents your name? State/Province of Birth Have you ever used other names (i.e., maiden, religious, professional, alias, etc.)? Moge prosic o pomoc?
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 jakiej przegladarki uzywasz?masz moze google chrome?tam masz dobrze to przetlumaczone. State/Province of Birth to w jakim wojewodztwie sie urodzilas.. Have you ever used other names (i.e., maiden, religious, professional, alias, etc.)?--tutaj chodzi o nazwisko panienskie jesli jestes mezatka . masz tam taki pkt ze Ciebie to nie dotyczy wiec klikasz w to.
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Sly dzieki Mam google chrome, ale niekiedy niedokladnie tlumaczy Passport/Travel Document Type - jest do wyboru regulat, other, diplomatic, official - co mam wybrac? *regular. Zaznacze, ze mam paszport...
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 regular jako zwyczajny paszport,,bo jak widzisz sa rozne,np dyplomatyczny..Ty masz ten regular.
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Numer ksiazeczki paszportowej to kolejne pytanie....zaznaczam, ze nie dotyczy? Sam numer paszportu juz wpisalam.
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 i bardzo dobrze,,,to samo numer SSN i ITIN ze nie dotyczy,,chyba ze masz takie numery znalazlas juz numer PESEL?wpisalas go
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 dZIEKI!!! Cel podrozy do USA, jesli jade w celach turystycznych to wybieram " Temp. BUSINESS PLEASORE VISITOR (? kURCZE, nastepne pytanie jaki rodzaj wizy - musze sprecyzowac - wybieram "B1" czy "B1, B2"?
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 visitor wybierasz oraz typ b2 jako wiza turystyczna.. business to jest b1..biznesowa.
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Is the address of the party paying for your trip the same as your Home or Mailing Address? - CO TO ZNACZY???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.