sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 widze ze nie rozumiesz tego pytania... pytaja sie kto placi za podroz i masz YES lub NO i teraz jak ktos placi za Twoja podroz to zaznaczasz NO nawet jak mieszkac bedziesz w 1 hotelu,pokoju...tutaj nie mozesz zaznaczyc YES jak bedziesz mieszkac w tym samym miejscu co platnik..Musisz zaznaczyc NO. I teraz mozesz podac adres tego hotelu lub tez adres domowy w Polsce ..nikt sie narazie o takie cos nie pytal-nie pisal co wpisywal wiec bedziesz musiala dokonac wyboru juz sama... chyba ze sama placisz to wtedy zaznaczasz YES..
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Jest pytanie czy mam najblizsza rodzine w USA, pytaja o narzeczonego itd. Jesli to moj chlopak to wpisuje NO? Bo narzeczonym nie jest...
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 jesli nie masz najblizszej rodziny to zaznaczasz NO.
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Kolejne pytanie Mam wpisac - nazwisko panienskie mamy czy to ktore ma po slubie?
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 pisze o nazwisku ktore ma Twoja mama teraz-nic nie ma tam aby podac nazwisko panienskie... takie pytania padlo ale chodzilo o Ciebie ,,pare postow wyzej..
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Bardzo Ci dziekuje za pomoc, dopytam jeszcze; Do you have any other relatives in the United States? Do you have any immediate relatives, not including parents, in the United States? Z boku jest napisane, ze narzeczony jest wliczany do najblizszej rodziny - o chlopaku nic nie jest napisane... To zaznaczam w obu przypadkach NO?
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Mam teraz pytanie odnosnie miejsca zatrudnienia - jesli pracuje w lodzi, ale moja glowna siedziba firmy miesci sie w warszawie - z tamtejszym dzialem kadr mam podpisana umowe i na umowie jest warszawski adres, to wpisuje ten warszawski?
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 wpisz ten z Lodzi,,wrazie czego wytlumaczysz co i jak bo liczy sie gdzie sie pracuje a nie gdzie sa kadry One moga byc w Czechach i tak pewnie nikt nie wezmie Twojej umowy do reki na rozmowie w obu przypadkach zaznaczasz NO majac chlopaka to nie to samo co narzeczony
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 ok, jesli chodzi o walute lokalna to wpisuje kwote w pln?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.