becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Ok, bardzo Ci dziekuje za pomoc. Mam teraz pytanie. Zapisalam ten plik w ich bazie danych, spisalam nr ID tego wniosku, jak moge powrocic do dalszej czesci wypelniania tego wniosku? Gdzie on jest dokladnie zapisany? Pytam bo nie udalo mi sie zapisac na swoim komputerze Nie wiem dlaczego....
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 jak wejdziesz znow na strone to zostaniesz poproszona o podanie numeru ID i powinien sie pojawic wniosek do dalszego wypelnienia jak nie to juz wiesz jak szybko wypelnic ten wniosek
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Weszłam na strone http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/formularze.html Jak wybiore formularz DS160 to otwiera sie nowa formatka...nie mam mozliwosci wpisania ID tego poprzedniego wniosku ;/ Moze na inna strone powinnam wejsc?
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 da sie w to wejsc i .. wchodzisz na strone i musisz podac gdzie bedziesz skladac papiery oraz wybierasz jezyk,,potem klikasz start aplikacji i wchodzisz na 2 strone i tam masz pkt C gdzie pisze o ID masz linka z Warszawa https://ceac.state.g...node=GetStarted widzisz pkt C i aby podac ID numer tutaj kliknij https://ceac.state.g...n/Recovery.aspx potem klikasz retrieve application i tyle
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Dziekuje Ci bardzo za pomoc Bez Twojej pomocy w zyciu bym tego wniosku nie wypelnila. Praktycznie jest skonczony, zostalo uzupelnic kilka drobnych danych, wiec zajmie to juz chwile Ostatnie (obiecuje) juz pytanie Dlaczego jak probuje zapisac wniosek to wyskakuje ze blad i sie nie da? Jak nie zapisze tego wniosku na kompie to nie bede mogla mogla go wydrukowac w punkcie ksero
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 bo to trzeba go umiec zapisac ale i tak zapisujesz potwierdzenie wyslania wniosku i takie tez potwiedzenie zabierasz ze soba na rozmowe...uwazaj na pytanie o e-mail.. nie zapisuje sie calego wniosku i nie zabiera ze soba,,aby samo potwierdzenie.
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 gdzies na forum bylo cos podobnego opisane,,ja teraz nie mam czasu aby tym sie zajac i poszukac... poszukaj w tematach o ds 160...jak sie zapisuje takie cos.
becia66 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 Ok, dziekuje. Rozumiem, ze mam uwazac na pytanie o mailu, zeby poprawnie wpisac, tak? O to chodzi..?
sly6 Napisano 4 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2012 zebys dostala potwierdzenie na e-mial ,,wtedy mozesz go wydrukowac w kafejce internetowej czy tez w punkcie xero. moze znajdziesz kogos kto Ci zapisze z e-mail na plyte cd,pen drive potwierdzenie i zaniesiesz go do wydrukowania
kikakas Napisano 9 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2012 Becia chcialabym sie z Tobą skontaktować w zwiazku ze staraniem sie o wize.tez mam plan w najblizszym czasie sie o nia ubiegac.masz moze gg ? i powiedz mi czy jestes juz po rozmowie z konsulem??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.