kzielu Napisano 8 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 No i musisz doczekać się aż przyślą plastikowe, co w moim przypadku jak już pisałem trwało kilka miesięcy ale nie wiem jak w innych stanach. W innych stanach na miejscu robia zdjecie i dostajesz je od reki.
c4r0 Napisano 8 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 W innych stanach na miejscu robia zdjecie i dostajesz je od reki. Mi też robili zdjęcie na miejscu ale jakoś nie wyobrażam sobie dostania prawka od ręki, przecież muszą zrobić tą kartę z odpowiednimi napisami itp. W moim przypadku przedłużało się, bo była jakaś procedura którą musieli przejść żeby się upewnić że jestem legalnie.
kzielu Napisano 8 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 Mi też robili zdjęcie na miejscu ale jakoś nie wyobrażam sobie dostania prawka od ręki, przecież muszą zrobić tą kartę z odpowiednimi napisami itp. W moim przypadku przedłużało się, bo była jakaś procedura którą musieli przejść żeby się upewnić że jestem legalnie. A co tu do wyobrazania sobie ? Po jakis dwoch minutach od zdjecia prawko wyjezdza z urzadzenia ktore je produkuje... W OH zaczynaja od sprawdzenia czy jestes legalnie, inaczej nie chce z Toba w ogole rozmawiac...
Boston4 Napisano 8 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 Samael a czy juz sobie zalatwiles wyjazd.Bo tez jestem zainteresowany ale akurat w tym okresie jest sesja i nie wiem jak to pogodze i czy wogule latwo sie dostac?
Samael Napisano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2012 Przeglądam oferty i czekam na targi pracy w Krakowie (koniec lutego). Właśnie też mi się rozbija wszystko o sesję, stąd moje wszystkie pytania.
Samael Napisano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 10 Lutego 2012 Aktualizacja: jadę do Hershey robić kanapki Gdyby tą Alaskę nie odwołali... Trudno. Mam nadzieję, że i tak przeżyję przygodę życia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.