Skocz do zawartości

Czy Moge Wysłać Drugi Formularz Wizowy Bo Zmieniła Sie Moja Sytuacja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co mam zrobic wysłałam juz jeden formularz,nie umawiałam sie jeszcze z konsulem, a chce napisac w drugim ze pracuje i zmienic czas pobytu z dluzszego na krotszy i zmienic adres do osoby ktorej jade. moge tak zrobic?

Napisano

No tak ale czy oni maja wglad do poprzedniego i czy to nie bedzie zle wygladac ze zmieniam tam cos,moga pomyslec ze cos matacze i szanse na wize beda znikome,?

Napisano
Oczywiście, że tak.

Możesz wysłać wniosków ile tylko chcesz. Przy umawianiu się na rozmowę podasz numer tego właściwego i już.

Ale czy to nie bedzie zle wygladac skoro przeczytaja poprzedni formularz a w tym drugim beda zmiany ?
Napisano

Ale czy Ty myślisz, że oni czytają wszystkie wysyłane formularze? Przecież tego jest cała masa, bo co i rusz ktoś się myli i wysyła nie takie...

Oni czytają tylko te formularze, które są im wskazywane podczas umawiania się na rozmowę z konsulem.

Napisano

tutaj bym uwazal

co innego zmieniac dane jakies,pomylki jakies a co innego dodawac ze sie pracuje ...

kolejna sprawa to prawdziwa ta praca?sadzis ze jak napiszesz ze pracujesz to wiza bedzie w kieszeni?sa tacy ze wpadaja na takim czyms a wtedy zegnaj na dlugo USA,wez takie cos pod uwage

ale zrobisz jak uwazasz.

Napisano

no własnie w tym rzecz ze chce zmienic a nie poprawic błedy, z praca to jest tak ze maz ma firme a ja w niej od czasu do czasu pracuje wiec nie wiem co mam robic chyba zostawie wszystko jak bylo bo pomysla ze cos matacze a ja mam do kogo wracac mam tu synka i meza takze musze udowodnic to ze nie jestem imigrantka,

Napisano

na forum piszemy dany temat 1 raz i tyle

nie nalezy pisac na zadnym forum takich samych tematow wiele razy,nalezy czekac na odpowiedz,nikt tutaj nie ma placone ze ma byc 24 godz i czekac na pytania,prosze czekac i moze byc odpowiedz za 1 godz a moze i dluzej ale nalezy czekac...

Mozesz zmienic date,miejsce pobytu itd

Juz pare osob tak zmienilo i nic nie mieli zlego z tego i dostawali wize,,wiec mozesz zmienic dane

a zamiast dopisywac prace to wpisz ze zajmujesz sie domem i juz..Tez tak miala raz pewna dziewczyna na forum i wize dostala

Napisano

] Nie zrobiłam tego celowo, pisałam ten post z telefonu i coś mi sie zacinało i przycisnełam niechcacy i tak zostało,nie mogłam znalezc opcji skasuj-to moj drugi dzien na tym forum,przepraszam za pomyłke i dziekuje za odpowiedz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...