rdk11 Napisano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2012 Wiem o tym, dlatego chcę się przygotować, poprostu nie wiem jak głęboko mogą "grzebać" urzędnicy, chodzi mi o np. jakieś portale społecznościowe (zdjęcia zrobione razem itp.)? I może będzie chciał się więcej wypytać o tą osobę? Pzdr
ilya_ Napisano 20 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2012 zadnego grzebania nie bedzie:) poprostu na podstawie kilku prostych pytan: gdzie, na jak dlugo i co robisz w kraju, czy byles w us - konsul oceni, moga byc tez dodatkowe pytania...co po studiach, dodatkowe pytania dt dziewczyny i nie ma sie tutaj co bać...urzędnik/konsul tez czlowiek moze tez sie pytac o to kto finansuje podrooz, czy pracujesz, pracowales.... nie sciemniaj nic...powiedz dokladnie to co napisales w 1 poscie - wez index ew ktorego nie pokazuj konsulowi, chyba ze bedzie sam chcial...[tutaj na forum nie znalazlem nikogo kiedy to w przypadku wizy b2 musial pokazywac index, chyba tylko w przyapdku j1 pokazywali] wszsytko - to tyle ja do swojej rozwmowy nie przygotowywalem sie wogoole wczesniej tylko kilka dni czytalem dzial o wizach b2: inne przypadki, podobne, odmowy itp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.