Jackie Napisano 23 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2012 intencje mam czysto turystyczne Cud prawdziwy jak to intencje się zmieniają Pod innym nickiem piszesz coś odwrotnego.
kanadol Napisano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Lutego 2012 Dobrze się czujesz? Ja czuje sie swietnie...., wiosna nadchodzi....ptaszki cwierkaja..... fajnie sie zaczal nowy rok, jestem pelny optymizmu a u Ciebie jak leci ?
kanadol Napisano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Lutego 2012 Cud prawdziwy jak to intencje się zmieniają Pod innym nickiem piszesz coś odwrotnego. heheeh, detective Jackie troche Ci brakuje do sherlock holmes ,po co mialbym uzywac dwoch nickow, przeciez i tak pisze anonimowo... ludzie czy Wy w wiekszosci naprawde uwazacie ze ktos mialby rzucic stala prace w UK i ustabilizowane zycie, dla jakiegos wyjazdu w ciemno na czarno do pracy w usa i to w dobie kryzysu, no prosze Was nie badzcie smieszni... Jackie planuje krotki wypad z New York do Chicago na ok.3 dni, moze dalabys sie namowic na jakas kawke, bede w us ok.1 kwietnia pozdrawiam
Jackie Napisano 25 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2012 heheeh, detective Jackie troche Ci brakuje do sherlock holmes ,po co mialbym uzywac dwoch nickow, przeciez i tak pisze anonimowo... ludzie czy Wy w wiekszosci naprawde uwazacie ze ktos mialby rzucic stala prace w UK i ustabilizowane zycie, dla jakiegos wyjazdu w ciemno na czarno do pracy w usa i to w dobie kryzysu, no prosze Was nie badzcie smieszni... Pod drugim nickiem opisujesz dokadnie tą samą historię - przesiadziany o 3 lata pobyt w Kanadzie, obecnie kilkuletni pobyt w UK, czas się zgadza, IP też. Jedno co się nie zgadza to że chciałbyś jechać do USA pracować na czarno. Po co miałbyś używać 2 nicków? Sama się nad tym zastanawiam... Jackie planuje krotki wypad z New York do Chicago na ok.3 dni, moze dalabys sie namowic na jakas kawke, bede w us ok.1 kwietnia 1 kwietnia będę w Kanadzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.