Skocz do zawartości

Jade z WAT-u do USA potem chce poleciec do Kanady.

bunifacy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Juz wiem, ze biletu nie moge zmienic zebym wracam z NYC, coz tak bywa :( Teraz mam pytanie ktore juz zadalem, czy bilet z NYC do Toronto jest drogi ? orientujecie sie ? Jakie linie polecacie itp..

Pozdrawiam.

szukaj na www.orbitz.com i www.expedia.com

Napisano

Dzieki za link, ale nasuwa sie kolejne pytanie, czy jak bilet kosztuje 100$ to oplaty lotniskowe tez do tego dochodza czy cena jest juz zawarta, oraz czy mozna z NYC do Toronto pojechac np: Autobusem ? :(

Pozdrawiam.

Napisano

Powiedz mi, na mysli masz greyhunda ? Bo jak tak, to linki sa chyba gdzies na forum to znajde, a jak nie to poprosze :( Bo za bilecik samolotem to okolo 330 baksow musze wyrzucic i tak kombinuje jak tylko moge :lol: Czy ten bilet na autobus musze rezerwowac, czy na lotnisku bede mogl go spokojnie kupic ? Boje sie, ze sie zagubie :lol:

Napisano

Dzieki za pomoc :lol: Juz wszystko zaplanowalem odnosnie mojej podrozy :( Mam nadzieje ze sie ze wszystkim wyrobie i nie bedzie jakis wiekszych problemow :lol: a wylatuje juz 13-tego czerwca :lol: Pozdrawiam :lol:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...