sly6 Napisano 23 Maja 2005 Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 Taxes and Tax Refunds for Visitors http://www.2ontario.com/traveltips/tips22.asp
SantaCruz_CA Napisano 23 Maja 2005 Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 Juz wiem, ze biletu nie moge zmienic zebym wracam z NYC, coz tak bywa Teraz mam pytanie ktore juz zadalem, czy bilet z NYC do Toronto jest drogi ? orientujecie sie ? Jakie linie polecacie itp..Pozdrawiam. szukaj na www.orbitz.com i www.expedia.com
bunifacy Napisano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 Dzieki za link, ale nasuwa sie kolejne pytanie, czy jak bilet kosztuje 100$ to oplaty lotniskowe tez do tego dochodza czy cena jest juz zawarta, oraz czy mozna z NYC do Toronto pojechac np: Autobusem ? Pozdrawiam.
sly6 Napisano 23 Maja 2005 Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 mozesz autobusem lub tez pociagiem 8) lub tez kogos znalesc kto bedzie jechal truckiem i wyjdzie jeszcze taniej 8)
bunifacy Napisano 23 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2005 Powiedz mi, na mysli masz greyhunda ? Bo jak tak, to linki sa chyba gdzies na forum to znajde, a jak nie to poprosze Bo za bilecik samolotem to okolo 330 baksow musze wyrzucic i tak kombinuje jak tylko moge Czy ten bilet na autobus musze rezerwowac, czy na lotnisku bede mogl go spokojnie kupic ? Boje sie, ze sie zagubie
bunifacy Napisano 24 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 Dzieki za pomoc Juz wszystko zaplanowalem odnosnie mojej podrozy Mam nadzieje ze sie ze wszystkim wyrobie i nie bedzie jakis wiekszych problemow a wylatuje juz 13-tego czerwca Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.