waap Napisano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2005 a czy wjezdzajac pierwszy raz moge liczyc na wize 6 miesieczna? co powiedziec? pozdrawiam
sly6 Napisano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2005 mozesz liczyc na ten pobyt 6 miesieczny ale to zalezy od urzednika na lotnisku i od tego jak bedzie przebiegac rozmowa na lotnisku 8)
Biedronka Napisano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2005 jesli bedzie pytal jak dlugo chcesz zostac to w zadnym wypadku nie mow ze 6 miesiecy! Lepiej powiedziec ze 2 , bo 6 juz brzmi podejrzanie. pzdr, Aga
SantaCruz_CA Napisano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 ja bym na granicy powiedzial, ze jade na miesiac.... wtedy na pewno wpuszcza - a na ile wbija wize to ich sprawa (ale pewnie wbija na 6...). a jezeli to mozliwe, to bym tez tak zrobil z biletem - wjechalbym z ustalonym powrotem na "za miesiac", a po wjezdzie przebukowalbym na ta 6tke ;-) (tylko raz mi ogladali bilet, ale sama babka nie poprosila, tylko ja juz jej nadgorliwie go podsunalem ;-) tak wiec nie wiem czy oni czesto sprawdzaja te bilety powrotne czy nie - zreszta oni i tak wiedza, ze mozna *zawsze* sobie przebukowac)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.