sly6 Napisano 28 Marca 2012 Zgłoś Napisano 28 Marca 2012 Swiat to zalezy jaki ma sie na mysli ten co razem zyjemy czy tez ten moj bo latwo sie pisze ze swiat sie nie zawali jesli latwo przychodza pewne sprawy,gorzej jak sie nad tym wiele lat pracuje-nad tym,wklada sie czas .. no ale to nie rozmowa teraz na ten temat
wodnik Napisano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2012 hej, nie ma sie co stresowac rozmową, jak byłam dwa lata temu to trafił mi się na prawdę fajny konsul ,i mimo mojego strachu przed rozmową w jęz. ang wyszło dobrze a także nawet pożartowaliśmy trochę, co chyba spowodowało,ze stres uleciał w kosmos i całą rozmowę wspominam na prawdę miło
klaudiaaa7 Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 Dostałam wizę na 10 lat! Konsul był bardzo fajny. Rozmowa trwała może 3 minuty.
sandra21 Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 ale to ty nie byłaś po wize J-1???? o się pytał konsul oprócz tych podstawowych pytań? ja mam termin na 17 kwietnia...;/
sly6 Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2012 sadze ze kladuii pomylily sie wizy z J-1 z wiza turystyczna tak bywa na forum
sandra21 Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2012 no chyba jej się pomyliło no nic nie szkodzi )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.