Skocz do zawartości

Problem Z Bookowaniem Biletow W Stanach

9toml

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie

probuje zabookowac bilet na samolot +hotel + samochod w stanach zjednoczonych na stornie cheap tickets.

Wszystko idzie ok do momentu az klikne book and confirm. pokazuje sie komunikat ze nie mozna zarezerwowac i zeby sprobowac pozniej. Bank blokuje srodki na karcie kredytowej ale nie charguje mnie - taka jest procedura w mbanku. charguja zawsze na nastepny dzien albo pozniej. Kontaktowalem sie z service customer i mowi ze to przez to nie moge kupic u nich biletu.

czy mial ktos podobne problemy? Na jakich stronach kupuijecie bilety? chodzi mi o pakiety hotel samolot i samochod. nie mozliwe zebym nie mogl kupic biletow za pomoca tej karty kredytowej....

Napisano

nie rozumie czy ma to jakieś znaczenie??? Karta kredytowa to karta kredytowa... no chyba że czegoś nie wiem. A kupowałem kartą Visa z WBK i Mastercard z AiB irlandzki bank.

Napisano

Btw - tak off topic - czy "rozumie" to ludzie pisza celowo bo to taka moda czy cos, czy serio uwazaja ze tak sie to slowo powinno pisac ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...