dawiddawido Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam Jutro jade z kolegą jako doświadczony już zawodnik xD kolega właśnie powiedział mi że nie zrobił jeszcze wpłaty wizowej!! Czy można jutro gdzieś przy ambasadzie wpłącić ? jest umówiony po 10 czy wpłata w ten sam dzień przed wejściem do ambasady jest akceptowana ? Wiem że należy wpłacać jak najbliżej terminu rozmowy z konsulem ale czy to nie bedzię przesada ? Prosze o szybkie odpowiedzi bo już jutro mamy jechać Pozdrawiam
sly6 Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 ktos tak zrobil i bylo ok ale to bylo jakis czas temu wazne aby byla pieczatka na wplacie,,To moze byc na poczcie,w banku ...na poczcie sa bez oplat wplaty cos z dzisiaj Około godziny 9 dotarłem wraz z kuzynem do Warszawy, a o 9:30 byliśmy pod ambasadą. Utworzyła się już wtedy dosyć spora kolejka, a my musieliśmy jeszcze podejść na pocztę, aby zapłacić zapłacić te 448 zł. Na szczęście na poczcie wszystko zajęło nam trochę ponad 10 min. http://forum.usa.info.pl/topic/17877-wasze-wizyty-w-konsulacie-w-tym-roku/page__st__700
dawiddawido Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 A powiedźcie mi czy bezpieczniej jest wpłacać na poczcie czy lepiej w banku ??
sly6 Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 masz miec piecztke na tym i tyle na poczcie masz ten plus ze masz oplate sama bez dodatkowej oplaty ja robilem na poczcie i bylo ok
dawiddawido Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 ok wielkie dzieki pozdrawiam
maximus Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Tak na marginesie jeżeli ktoś wpłaci przed 13 kwietnia opłatę wizową w wysokości 140 USD to będzie ona ważna 90 dni od chwili dokonania wpłaty. W tym terminie należy odbyć rozmowę. Nie trzeba wtedy płacić 160 USD.
dawiddawido Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja tylko od siebie dodam ze nie było żadnych problemów
sly6 Napisano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2012 z wiza czy tez oplata bo widze ze wiza jest
dawiddawido Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2012 i z tym i z tym .... wogóle ludzie z krk praktycznie wszyscy dodawali karteczki dhl.... chociaż wiadomo nie wiem czy wszyscy ale naprawde bardzoo dużo... wogóle chyba rzeczywiście jak nie ma sie tam kogoś nielegalnie i ma sie tu w miare dobre "przywiązanie" jakieś studia czy coś to raczej powinno być ok ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.