Damianek Napisano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2012 witam, w wakacje zamierzam lecieć do USA, posiadam wize turystyczną na 10 lat, jestem studentem 4 roku na polskiej uczelni i byłem juz 10 tyg w Usa w ubiegłym roku. Mój brat poleciał w ubiegłym roku do usa na wizie turystycznej i został tam , zmienił statut na studenta. I moim zapytaniem jest czy mogę mieć problem z wjazdem na teren USA, gdyż brat jest ja wizie studenckiej ?? w jaki sposób może to być rozpatrzone ? Dodaję ze w ubiegłym roku jechałem do "wujka" który jest obywatelem. proszę o wypowiedzenie się w tym temacie ponieważ słyszałem, ze moge zostać niewpuszczony na teren USA? z góry dziękuje
sly6 Napisano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2012 obojetnie czy brat tam jest czy by go nie bylo to mozesz nie zostac wpuszczony..
Damianek Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2012 ja wiem ze zawsze moge zostać niewpuszczony. chodziło mi o to czy jego pobyt tam ma jakis wpływ na to ? i czy zwiększa na niewpuszczenie ?
Joanna30 Napisano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2012 I małe sprostowanie - Twój brat nie jest tam na wizie studenckiej. On zmienił status na studencki. Wizę można uzyskać tylko poza granicami USA. Taka drobna różnica
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.