Marija2020 Napisano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam, Na forum jestem nowa Planuje wyjazd do USA na 3miesiące wakacyjne(studentka).I mam problem z wypełnieniem Ds, a mianowicie..moja sytuacja wygląda tak,że posiadam zaproszenie I-134 Affidavit of Support od przyjaciółki, która jest obywatelką USA (Polka, imigrantka). Ona zapewnia mi mieszkanie i wyżywienie w NY. Ja natomiast opłacam bilet lotniczy. W formularzu jest taka pozycja (w zakładce travel - Person/Entity Paying for Your Trip. I teraz nie jestem pewna czy wpisać ją, czy mnie... Ktoś może mi poradzić?
Joanna30 Napisano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2012 Możesz wpisać i siebie i ją. To zaproszenie, które od niej dostałaś nie jest Ci do niczego potrzebne.
Marija2020 Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2012 No właśnie nie ma takiej możliwości, bym wpisała dwie osoby w tym formularzu
sly6 Napisano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2012 a teraz kogo masz wpisac?mozesz ja wpisac i tak tez powiesz na rozmowie .mozesz dodac ze wezmiesz jakies drobne ze soba na zwiedzanie,ciastko itd
Marija2020 Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2012 Ok, dzięki, wpisałam ją :-) Alle, zrobiłam inny błąd...z danymi z paszportu. Nie doczytałam tego na forum, iż nie wpisuje się miasta wydania tylko organ wydający...Formularz wysłałam dziś i umówiłam się na rozmowę. A przed chwilą wysłałam DSa ponownie (z poprawionymi danymi). Czy ktoś ostatnio też miał taką sytuację? powinnam zadzwonić na infolinię i podać nowy numer podania?
matikk Napisano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2012 Też zrobiłem ten błąd i nie wiem czy poprawiać czy zostawić tak jak jest... Nikt nie wie???
sly6 Napisano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2012 jeszcze raz napisze,,mozna wyslac od nowa wniosek nawet jesli sie podalo juz ten na infolinii,,ten sie podaje na rozmowie a nie ten podany
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.