wiki1701 Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 przynajmniej umrę szczęśliwa
Sun Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 przynajmniej umrę szczęśliwa Padłam hahahahahaha
oli33 Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 hej kompletuję dokumenty na rozmowę i mam parę pytań może ktoś zorientowany troszkę mi pomoże:) czy zdjęcia robiliście nowe czy mogą być te co do KCC wysyłaliśmy ja robiłam końcem maja? mam ofertę pracy oraz sponsorowanie od cioci czy wydruk z konta też jeszcze brać? prowadzę swoją działalność i nie wiem czy drukować wpis do ewidencji bo jak inaczej im to udowodnię że pracuję i gdzie? kurcze tyle tych papierów jeszcze brakuje mi akt urodzenia mojego dziecka i akt małzeństwa muszę wybrać, ale tego nie trzeba tłumaczyć na ang. prawda? jak zwykle wszystko na ostanią chwilę mam nadzieję że zdążę we wtorek rozmowa Gratuluję wszystkim pozytywnego przejścia rozmowy
Dejmos Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Tłumaczyć trzeba tylko wyroki. Przez sponsorowanie masz na myśli formularz I-134 (Affidavit of Support)? Mam nadzieję, że tylko to wystarczy ponieważ ja więcej mieć nie będę Na stronie jest napisane żeby wziąć kombinację tych dokumentów czyli pewnie "im więcej tym lepiej".
Aberek Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Na moim interview nie chcieli żadnych dokumentów finansowych. Miałem ze sobą tylko wyciąg z konta, ale nie pokazałem.
beataa Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Witam, też się w końcu doczekałam terminu rozmowy - 12.12. 2012 (fajna data ! ).
lucy79 Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Powodzenia wszystkim na rozmowach i tym co powoli szykuja sie do wyjazdu Ja pewnie w lutym sie doczekam interview Kocham Stany, i nie moge sie doczekac ponownego tam wyjazdu ps. moze zalozymy nowy topic o przygotowaniach do wyjazdu, miejscach w ktore emigrujemy itp itd ? pozdrowionka x
Justi_87 Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Witam, też się w końcu doczekałam terminu rozmowy - 12.12. 2012 (fajna data ! ). data faktycznie fajna! pytanie do osób, które miały już swój interview. gdy braliście dokumenty potwierdzające wasze wykształcenie, braliście jedynie dyplom (licencjat/magister), czy może też cała transkrypcje, gdzie wyszczególnione są wszystkie przedmioty i oceny?
Aberek Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 data faktycznie fajna! pytanie do osób, które miały już swój interview. gdy braliście dokumenty potwierdzające wasze wykształcenie, braliście jedynie dyplom (licencjat/magister), czy może też cała transkrypcje, gdzie wyszczególnione są wszystkie przedmioty i oceny? Na spotkanie zabrałem tylko dyplomy wraz z ich kserokopiami. Pani w okienku wzięła tylko ostatni dyplom.
Dejmos Napisano 19 Października 2012 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 O ile mnie pamięć nie myli dzisiaj rozmowę miała użytkowniczka o nicku Azja666. Bardzo proszę o wieści ponieważ jestem w podobnej sytuacji (ślub po wysłaniu dokumentów i dodanie żony później do sprawy)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.