Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak, rozmowa poszła bezproblemowo. konsul bardzo sympatyczny :) pytal standardowo do kogo jade, co robi tam ta osoba, co ja zamierzam tam robic i dlaczego chce jechac akurat do stanow. Odpowiedzialam mu ze "czemu nie" zaczal sie smiac, po czym dodalam ze moja prababcia sie urodzila w NY i ze może to zew krwi :) takze rozmowa na pełnym luzie :)

to pozostaje tylko gratulować !! powodzenia i dziękuję za odpowiedź

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

To nie sprawdzaj ;)

Standardowo jest, że informacja o spotkaniu przychodzi 4-6 tygodni przed terminem spotkania.

Jeśli przyjdzie wcześniej (co się zdarzało), to super, ale lepiej nie nastawiać się na aż tak wczesną wiadomość, żeby się później - ewentualnie - miło rozczarować :)

Napisano

Czy dostaliscie już termin wizyty na kwiecień? Już zaczyna denerwować mnie sprawdzanie poczty ...

Jeszcze nie :( dam znać jak będzie !

Napisano

Według tego zestawienia na to wygląda. Tylko nie wiem czy z 50 czy z 55 tysięcy.

Ale to chodzi o nasze GC że wydano "teoretycznie jeżeli dobrze rozumiemy" z losowania tego co miało miejsce 1 maja? i rozmowy trwają nadal bo jak tak to dużo kurde i zacznę się jeszcze bardziej o siebie obawiać.

Napisano

Ale to chodzi o nasze GC że wydano "teoretycznie jeżeli dobrze rozumiemy" z losowania tego co miało miejsce 1 maja? i rozmowy trwają nadal bo jak tak to dużo kurde i zacznę się jeszcze bardziej o siebie obawiać.

Najnowszym wynikiem w tym zestawieniu jest DV 2012, a my wylosowaliśmy w DV 2013. Tak, że to jest z 1 maja ale 2011 r.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...