Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Justi (chociaż mam tylko średnie) po co Ci te świadectwa? Tym tropem to byś musiała też wziąć z podstawówki! ;)

Już się tak nie stresuj! :rolleyes:

Napisano

Justi (chociaż mam tylko średnie) po co Ci te świadectwa? Tym tropem to byś musiała też wziąć z podstawówki! ;)

Już się tak nie stresuj! :rolleyes:

haha.. jakby trzeba było to wzięłabym i te :)

Thanks though!

Napisano

Witam serdecznie! Mam pytanie odnosnie zaswiadczenia o niekaralnosci. Mieszkam w Azjii, i nie mam mozliwosci wyslania wniosku osobiscie. Czy moi rodzice moga to zrobic w moim imieniu? I jeszcze jedno pytanie. Czy potrzebuje zaswiadczenia o niekaralnosci z USA- bylam tam ok 7 miesiecy na wizie j-1. Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Napisano

Twoi rodzice mogą wysłać wniosek o zaświadczenie za Ciebie. będą jedynie musieli znać Twoje dane (łącznie z nr PESEL + nr paszportu/dowodu).

nie potrzebujesz zaświadczenia o niekaralności z USA.

jeszcze jedn pytanie z serii tych "głupiutkich". czy braliście również kopie dokumentów na interview?

Napisano

Twoi rodzice mogą wysłać wniosek o zaświadczenie za Ciebie. będą jedynie musieli znać Twoje dane (łącznie z nr PESEL + nr paszportu/dowodu).

nie potrzebujesz zaświadczenia o niekaralności z USA.

jeszcze jedn pytanie z serii tych "głupiutkich". czy braliście również kopie dokumentów na interview?

Weź ze sobą kopię dyplomu ukończonej ostatniej szkoły.

Napisano

Ponawiam pytanie villi, czy jeśli przebywałam w USA ponad 6 miesięcy muszę dostarczyć amerykańskie zaświadczenie o niekaralności? Ktoś jest w podobnej sytuacji?

Moje drugie pytanie dotyczy Dr. Anny Pospieszałowskiej - Furtak z Krakowa. Jakie macie opinie o niej? Zależy mi żeby wizyta przebiegła szybko i sprawnie, bez zbędnych udziwnień typu rozbieranie się do naga, oklepywanie młoteczkiem albo sprawdzanie równości kręgów, bo zle znoszę wszelkie medyczne sytuacje, tym bardziej że po badaniu krwi będę ledwo trzymać się na nogach, bo prawie zawsze tracę przytomność podczas pobierania (tak, chyba jestem lekko świrnięta :D)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...