Justi_87 Napisano 19 Marca 2013 Zgłoś Napisano 19 Marca 2013 Czy braliście na interview tylko dyplom magistra/licencjata, czy dodatkowo też ten ukończenia liceum plus śwadectwo dojrzałości?
mi0706 Napisano 19 Marca 2013 Zgłoś Napisano 19 Marca 2013 Justi (chociaż mam tylko średnie) po co Ci te świadectwa? Tym tropem to byś musiała też wziąć z podstawówki! Już się tak nie stresuj!
bajon Napisano 19 Marca 2013 Zgłoś Napisano 19 Marca 2013 Mi wzieli tylko swiadectwo z liceum, na dyplom nawet nie popatrzyli.
Justi_87 Napisano 19 Marca 2013 Zgłoś Napisano 19 Marca 2013 Justi (chociaż mam tylko średnie) po co Ci te świadectwa? Tym tropem to byś musiała też wziąć z podstawówki! Już się tak nie stresuj! haha.. jakby trzeba było to wzięłabym i te Thanks though!
villa Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Witam serdecznie! Mam pytanie odnosnie zaswiadczenia o niekaralnosci. Mieszkam w Azjii, i nie mam mozliwosci wyslania wniosku osobiscie. Czy moi rodzice moga to zrobic w moim imieniu? I jeszcze jedno pytanie. Czy potrzebuje zaswiadczenia o niekaralnosci z USA- bylam tam ok 7 miesiecy na wizie j-1. Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Justi_87 Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Twoi rodzice mogą wysłać wniosek o zaświadczenie za Ciebie. będą jedynie musieli znać Twoje dane (łącznie z nr PESEL + nr paszportu/dowodu). nie potrzebujesz zaświadczenia o niekaralności z USA. jeszcze jedn pytanie z serii tych "głupiutkich". czy braliście również kopie dokumentów na interview?
dudek0502 Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Twoi rodzice mogą wysłać wniosek o zaświadczenie za Ciebie. będą jedynie musieli znać Twoje dane (łącznie z nr PESEL + nr paszportu/dowodu). nie potrzebujesz zaświadczenia o niekaralności z USA. jeszcze jedn pytanie z serii tych "głupiutkich". czy braliście również kopie dokumentów na interview? Weź ze sobą kopię dyplomu ukończonej ostatniej szkoły.
i.marie Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 Ponawiam pytanie villi, czy jeśli przebywałam w USA ponad 6 miesięcy muszę dostarczyć amerykańskie zaświadczenie o niekaralności? Ktoś jest w podobnej sytuacji? Moje drugie pytanie dotyczy Dr. Anny Pospieszałowskiej - Furtak z Krakowa. Jakie macie opinie o niej? Zależy mi żeby wizyta przebiegła szybko i sprawnie, bez zbędnych udziwnień typu rozbieranie się do naga, oklepywanie młoteczkiem albo sprawdzanie równości kręgów, bo zle znoszę wszelkie medyczne sytuacje, tym bardziej że po badaniu krwi będę ledwo trzymać się na nogach, bo prawie zawsze tracę przytomność podczas pobierania (tak, chyba jestem lekko świrnięta )
Justi_87 Napisano 20 Marca 2013 Zgłoś Napisano 20 Marca 2013 NIE potrzebujesz zaświadczenia z USA. sami Cię sprawdzą.
villa Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 Justi- dziekuje Ci za szybka odpowiedz:-) i.marie- rowniez mdleje na widok pobieranej krwi:-)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.