jaroamg Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2013 Teraz musisz czekać, najpierw dostaniesz maila z info, że jest aktualizacji informacji. Logujsze się na stronie www.dvlottery.state.gov. Tam zobaczysz datę spotkanie. Ale kiedy? Któż to wie!? Zanim zaczniesz wydawać pieniądze na resztę spraw poczekaj na informację o dacie spotkania. Nie musisz się spieszyć, bo dokumenty są do załatwienia nawet w jeden dzień! Ale przespałaś temat! eh! Tak jaroamg, trzeba pójść do biura. Było tu kilka osób, które pisały, że po dwóch, trzech tygodniach jak nie dostały ssn, to szły do biura i wyjaśniały. Ktoś również napisał, żeby pod adresem pod którym się mieszka na skrzynce pocztowej nakleić karteczkę z nazwiskami, żeby listonosz wiedział, że to wasz adres. Dzięki za odp. pozdrawiam
luśka Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2013 Teraz musisz czekać, najpierw dostaniesz maila z info, że jest aktualizacji informacji. Logujsze się na stronie www.dvlottery.state.gov. Tam zobaczysz datę spotkanie. Ale kiedy? Któż to wie!? Zanim zaczniesz wydawać pieniądze na resztę spraw poczekaj na informację o dacie spotkania. Nie musisz się spieszyć, bo dokumenty są do załatwienia nawet w jeden dzień! Ale przespałaś temat! eh! acha masz na mysli maila z info na moj adres mailowy tak? a co do zrobienia badań to tez maila dostaje ? czy juz po dostaniu tego maila samemu na wlasna reke sie umawiam z lekarzami na badania. Tak jaroamg, trzeba pójść do biura. Było tu kilka osób, które pisały, że po dwóch, trzech tygodniach jak nie dostały ssn, to szły do biura i wyjaśniały. Ktoś również napisał, żeby pod adresem pod którym się mieszka na skrzynce pocztowej nakleić karteczkę z nazwiskami, żeby listonosz wiedział, że to wasz adres.
mi0706 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2013 Na maila dostajesz informację z loterii o terminie rozmowy - tylko i wyłącznie! Reszta spraw to już twoje zadanie!
luśka Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2013 Na maila dostajesz informację z loterii o terminie rozmowy - tylko i wyłącznie! Reszta spraw to już twoje zadanie! czyli mam na mysli badania to umawiam sie na wlasna rękę badania robi Warszawa i Krakow z tego co dopatrzylam sie na forum to czyli co dzwonie i sie umawiam na wizyty lekarskie oczywiscie po dostaniu maila potw.termin rozmowy w ambasadzie.
OLUDOMI Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2013 Myślicie, że do przekonania konsula, że znaliśmy się wcześniej niż przed ślubem wystarczy papier, na którym pisze że w 2009 roku ustanowił mnie swoim pełnomocnikiem do swojego konta bankowego i jeszcze to że w 2009 roku byliśmy razem po wizę turystyczną i w 2010 roku razem przekroczyliśmy granice stanów mam potwierdzenie biletów lotniczych z tego okresu z 2010? Gdyż niestety nic innego razem nie posiadamy wszystko co razem to dopiero po ślubie oczywiście nie mówiąc o zdjęciach. Mam nadzieję, że to wszystko wystarczy bo aż w nocy nie mogę spać.
mi0706 Napisano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2013 a masz na zdjęciach daty? To weź je ze sobą!
OLUDOMI Napisano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2013 nie nie mam ale raczej będzie widać, że nie są teraźniejsze bo byliśmy młodsi i szczuplejsi znamy się w końcu od 2007 r. Myślisz, że to wszystko mało?
villa Napisano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2013 Myślicie, że do przekonania konsula, że znaliśmy się wcześniej niż przed ślubem wystarczy papier, na którym pisze że w 2009 roku ustanowił mnie swoim pełnomocnikiem do swojego konta bankowego i jeszcze to że w 2009 roku byliśmy razem po wizę turystyczną i w 2010 roku razem przekroczyliśmy granice stanów mam potwierdzenie biletów lotniczych z tego okresu z 2010? Gdyż niestety nic innego razem nie posiadamy wszystko co razem to dopiero po ślubie oczywiście nie mówiąc o zdjęciach. Mam nadzieję, że to wszystko wystarczy bo aż w nocy nie mogę spać. Mysle, ze niepotrzebnie sie martwisz. Moj znajomy podczas rozmowy wspomnial, ze ma dziewczyne i chcialby razem z nia wyjechac. Konsul poradzil, by jeszcze tego samego dnia sie pobrali. Wrocili na drugi dzien z aktem malzenstwa i razem wylecieli:-)
OLUDOMI Napisano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2013 Mysle, ze niepotrzebnie sie martwisz. Moj znajomy podczas rozmowy wspomnial, ze ma dziewczyne i chcialby razem z nia wyjechac. Konsul poradzil, by jeszcze tego samego dnia sie pobrali. Wrocili na drugi dzien z aktem malzenstwa i razem wylecieli:-) Brzmi pięknie :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.